[PS4] Marvel Spider-Man 討論區(4)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
[PS4] Spider-Man 討論區(3)

https://lihkg.com/thread/809782/page/1
之前有巴打話新post加Q&A, 但見無消息, 中左1001, 唯有開住先
Hi!
快d有research point Q&

點解打咗side mission 都無RP

所有衫入面最中意呢件
咁多位唔好意思 quote咗條劇透撚
對唔住
我都係
Quote左個劇透撚
sorry 再問多次
啲代幣係咪得咁多就係咁多?
夠唔夠解晒所有嘢?
鷹架又係咩黎
屌以為鷹架係招 無野了😂
咁係咩黎

巴打們加油
我齊晒戰衣啦
有沒巴打玩個時,係到on9飛嚟飛去睇景,多過真係做任務?
工地個d兵架 L1 R1 拉落黎
by 小春子公公巴打

個個都問點拎啲衫,下個post係咪要整定FAQ

Q: 點拎IronSpider件衫?
A: 預購數位(普通 或 豪華版) 或者 初回實體碟 先有code,但嗰三套衫後期都可以拎到

Q: 豪華版唔係有衫送咩?
A: 豪華版同普通版比只係多左黎緊三個DLC,而每個DLC都額外會有衫同新敵人

Q: 點解買左豪華版玩唔到DLC?
A: 第一個DLC要10月23號先出,第二同三分別係11同12月,未出點玩?

Q: 隻game點影相?
A: 影相mode要option制度揀, 但隻game無內存影相掣, 所以要用PS4 share掣 save

另外見成日有人問
Q : 地標點影相?
A : 去到地標位置 > 上方向十字制,拎相機> hold住L2, 對焦>搵到啱目標就會由紅圈變綠圈> R1 影

Q: 挑戰/研究啲代幣點先有?
A: 請推進劇情, 到時到候會開俾你

歡迎其他巴打加上去
貨*
我都以為係招 特登唔打住
仲係唔想炒價入主機版
呢件係咪儲晒50張秘密照片任拎?我差兩張搵到想死

新post留名
Yes 搵左4個鐘先搵晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞