[PS4] Marvel Spider-Man 討論區(4)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
都係鐘意Noir 果套 有埋外套就更好
搵?都夠死 有d個地圖根本都幫唔到手
點似呢隻書包咁清楚
仲要開座塔就話晒你知係邊度
arkham要係咁逗d路人
仲有謎語人

爆完機就好鍾意
希望下集keep住輕鬆
呢套太唔似蜘蛛俠
不過老實講 arkham d支線係好玩
呢集spidy嚴格黎講既支線壞人好似得tombstone一個...係有D失望
本身有期望過好似arkham咁分唔同支線boss
應該去哂dlc到 又要等
發覺當年搵哂咁多個?既我真係好撚得閒
劇情有四個boss都係出黎托柒
講真我覺得就算刪哂佢地都ok,話doc oct剩係救左martin li出黎就得
其實都係想講Doc Oct一早有plan
放哂班友出嚟咁Spider Man就唔得閒救Osborn
唔係Doc Oct要迫Osborn認罪佢一早死咗
但四條友真係路人咁款,shocker,kingpin甚至tombstone既劇情都豐富過同重要過佢地
不過可能下集又出番黎,好似vulture同蜘蛛仔講咁,再打多十幾廿轉
要知道佢地啲野仲要去lab到睇剪報先知多啲
無計 佢地無主場優勢
有冇巴打有興趣估下DLC打咩反派
個人認為Mysterio同Lizard係必出 原因係捉走博士嗰個party
Heist, Turf wars 同 silver lining
有冇ps store預購去機拎自助機拎嘟完qr冇野出 而家再嘟又話我已用左個code
咁都比你捕捉到
公佈左嗰啲就肯定啦
或者咁講 我係希望將來有Mysterio同Lizard 好撚型
想請教下Hug It Out 呢個巴打們點達成 ?
未係好熟練用 有啲地方易啲成功?
你去基地任務,有啲人會3個一組
你企係燈柱上面瞄準其中一人發射絆雷,而又2個人痴埋一齊就計1 pair
重覆做10次就掂
呢個姿勢捉咗勁耐都未捉到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞