【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXVI

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
仆街部macbook pro啱啱買就overheat

原來死因係 OD
好似好撚恐怖
唔知我西貢間舊屋會唔會大爆炸

x - blue blood
#speed metal

x嘅第二隻studio album
weekend同紅之後出single,編曲同大碟版有分別
最明顯係weekend,blue blood大碟版個feel仲重型、粗糙過single版
オルガスム聽到我真係高潮,個鼓、bass、結他快到癡線
Xclamation 聽到taiji bass玩得好勁

成隻studio album Yoshiki作咗一大半曲
有四隻首係重錄︰紅、X、オルガスム、unfinished(好似係)
不喜勿插

Kim Sawol - Romance

偏食嘅人喺日本唔識日文睇唔明食物嘅ingredients,日日都中伏

Life and Time - Age
第一次真心驚打風
好驚爆窗
屋企啲窗突然「砰」一聲,但係無事
嚇到我以為爆鬼咗
好擔心studio,上個月落雨冇攝門罅,浸到入室內,今次實GG 等我仲大安旨意咁放企啲畫。好想返香港
可能係d硬物撞到冷氣機?
冇其他熟人有鎖匙?
????
可能啩
有,但佢唔係租戶,過黎唔方便,同埋都係幾日後收拾災情嘅事。早知就交底鎖匙畀鄰居租戶 真心驚,我啲畫、書、CD黑膠,全部心肝寶貝都喺晒度
開一陣淨係上網已經好熱 風扇好嘈
是咪正常
正常 google search MacBook overheat
頭先search過
但我新買
同埋唔係最新有touchbar嗰部喎
冇touch bar嗰部得一個風扇
散熱會差啲
打風聽咩好 (伸手黨)
啫係唔關跟notebook ownership 買俾垃圾貨我事?
聽講佢會俾舊機/壞機整返好
a storm in heaven
你估大陸咩 邊有咁閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞