【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXVI

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
巴打識波
順便攪一下啲電子嘢啦
未撳都估到係Inspirative
absurd creation 成日搞,你又唔黎睇
屌你老母,支那人睇 show 真係好撚西
MBV / Deafheaven
人地學生哥邊搞得起

Mbv講緊喺我睇佢地東京嗰日 三千個企位 sold out
一場飛7800yen
你自己計下係咩數字
級數高又點,聽唔入耳都無計
到左今日我見到mbv三隻字對耳都仲有d wing
有d album無咁快click 聽耐d可能唔同睇法
sorry, 無追post

考慮下tl;dl 個類既 analog ar
上次牛棚好吸引 不過有喜慶嘢 真係無時間去 下次有機會帶我孫仔一齊去 識吓女仔都好

Super Simple Songs

Children’s Music - Humpty Dumpty and more kids Songs

https://itunes.apple.com/hk/album/humpty-dumpty-more-kids-songs/1374040528?l=en

識唱嘅一齊唱
之前林絲打好次話Apple Music無分開大碟同細碟 好鬼難搵 特別係啲日本嘢 唔知係唔係Apple有人mon po 依家分晒大碟 細碟 現場專輯 仲有咩essential albums
係喎

但唔係個個artists 有essential albums

HOLY FAWN - DEATH SPELLS

多vocal post-rock
先兩日見bandcamp 推介wishlist左
少少俗仲要隻album鬼咁長
唔想聽落去了

http://holyfawn.bandcamp.com/album/death-spells
搞app?
飲左酒post rock當堂唔悶
Apps係我地最賠本既項目 不過仲堅持攪緊
依家主要業務都係銷售方面
好多音樂都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞