[年經]一人一篇百看不厭潮文

182 回覆
685 Like 16 Dislike
每日起身慢慢食早餐, 睇住旁邊D西裝友趕頭趕命,自己懶懶飲杯奶茶

食完早餐, 返屋企上網搵工, 每日SEND十封信差唔多,

之後訓覺, 訓到十二點或者一點起身, 可以開電腦睇劇, 睇電影, 打下機, 有左電腦, 呢個世界大把免費娛樂

到左三四點, 可能會覺肚餓, 由於消耗唔多, 可以考慮落街10蚊兩個包, 或者 食麥皮

HEA到晚上, 如果有家人就返屋企食飯, 冇就盡可能自己煮, 節省少少

失業左一個月, 依照咁既生活方式, 扣除必要開支, 總支出大概平時返工四成左右,

諗落都覺得好笑, 我辛苦工作, 為左就係六七十歲後, 可以享受類似咁既休閒寧靜既生活

原來失業已經可以做到, 人生真係可笑, 哈哈
仲有無
呢排無潮文出嗎
2003: 沙士,明天都唔知會唔會死,唔買住
2004: 有自由行,但好驚沙士再來,唔買住
2005: 美國加息,供樓負擔大咗,好快跌番沙士價,又唔買住
2006: 150萬樓仔又細又舊又冇會所,再升阻力好大,一定會跌番落去,唔買住
2007: 今年睇樓市大跌,抄下股票先,大手入了中資股,中壽、中交建,樓唔買住,租住等跌
2008: 美國金融海潚,好快跌回沙士價,美國雖然減息,但啲股票做晒蟹貨,睇定啲,銀行又唔借錢,唔買住,總之本多終勝
2009: 美國QE1,公司生意好差隨時失業,特首仲叫人去大西北買4000一呎樓,無能政府,等跌唔買住
2010: 美國QE2,政府打擊樓市炒家推行SSD﹗樓價就升到97價,根據經驗樓市好快爆煲,陳德霖、曾俊華話息口只會上升,零息係冇得再減,信佢哋唔買住
2011: 樓價又升唔再追,政府一定再打爆樓市,陳德霖、曾俊華話美國好快加番息,一定無QE3,政府起置安心,很多人賣自住轉租等大跌,一齊唔買住
2012: 支持梁振英做特首,1%土地住100萬人,美國QE3、QE4月月印850億都冇用,最少跌3成,都係唔買住
2013: 政府再加辣打擊樓市,陳德霖、曾俊華話香港可自行加息,收緊咗按揭,日本歐洲無限QE都冇用,樓價就快大跌,唔買住
2014: 美國月月減債退市,而加息期就快到,伊波拉殺到來,佔中業主一定大劈價3成4成,香港玩完,業主雖然暑假大幅加租2成,忍住先,反正就大跌,年尾又有2000間居屋平售,歐日QE都冇用,唔買住
2015: 專家話細價樓就快爆煲,等緊政府加辣,美國就快加息,潛在新供應7萬3千個,跌5成不是夢,唔買住
2016: 終於加息四分一厘了,供樓負擔太重,又加3厘壓測,都係等跌7成8成,唔買住
2017: 供應開始多了,美國又加息四分一厘,樓價必然下跌,等跌9成,要買都買日本樓,香港樓不了
2018: 年紀開始大就到4張嘢,銀行借唔到還款期三十年咁長,個市又乾升,要跌多啲先得,又唔買住
2019: 香港無希望,好驚2047年無50年不變,不如兩公婆齊齊唔做嘢,排公屋等上樓,派到新公屋就發達,唔想做樓奴,又唔買住
2020: 新冠肺炎樓市有排跌,隨時返去沙士價,加上國安法殺到,美國準備取消香港獨立關稅區地位,唔洗講,香港世界末日,啲樓跌到阿媽都唔認得,千萬不要接火棒
2021: ...
2022: ...
2023: ...
2024: ...
2025: …
2032: 「明日大嶼」第一批入伙,市場太多供應,都係繼續租
2047: 周身病痛,行都行唔到,人都就死,下一世先諗買樓,都係唔買住。
無潮文啦?
不要暗戀,去強姦!人生沒有那麼多時間給你演內心戲!愛她就去搞她,喜歡就強姦啊!表白有什麼用?還是會被拒絕,追不到就強姦,強姦不到就下藥,翻臉就發裸照。大不了蹲監獄咯。你連監獄都不敢蹲,還有什麼資格說你很愛她?出來後繼續強姦她,強姦到她開始懷疑人生,讓她覺得人生的意義就是被你強姦。你們就可以在一起了......
無潮文啦?
。。。
有時候我真係唔明你班友點解咁鍾意扮女人扮 gay 佬開假膠post 唔係話你開假膠 post 有問題 假膠係連登核心價值我認同 但係大佬你成篇嘢懶撚柒搞笑嗰下好難頂 第一次做就好笑 第二次做都算 第三次就係戇㞗 下下引人留言講你有冇扯旗佢有冇射精互含好撚好玩?
每日起身慢慢食早餐, 睇住旁邊D西裝友趕頭趕命,自己懶懶飲早茶

食完早餐, 返屋企上網搵工, 每日SEND十封信差唔多,

之後訓覺, 訓到十二點或者一點起身, 可以開電腦睇劇, 睇電影, 打下機, 有左電腦, 呢個世界大把免費娛樂

到左三四點, 可能會覺肚餓, 由於消耗唔多, 可以考慮落街10蚊兩個包, 或者 食麥皮

HEA到晚上, 如果有家人就返屋企食飯, 冇就盡可能自己煮, 節省少少

失業左一個月, 依照咁既生活方式, 扣除必要開支, 總支出大概平時返工四成左右,

諗落都覺得好笑, 我辛苦工作, 為左就係六七十歲後, 可以享受類似咁既休閒寧靜既生活

原來失業已經可以做到, 人生真係可笑, 哈哈
是咁的
呢排女朋友喺英國lockdown返唔到嚟
所以屋企得番自己一個
跟住尋晚,我沖完涼
發覺電話有十幾個misscall
原來我朋友岩岩比男友飛左
喊哂口咁同我講
之後傾左成個鐘電話
佢忽然話:不如出來陪我飲酒?
但係個陣已經成十一點
咁我見屋企無咩人
又懶出去
就話:不如你上來啦 我屋企又齊酒
有私人空間又慳錢
於是佢就上左來...
我地青島,生力,百威,藍妹
咩都溝下來飲
結果唔使一個鐘兩個已經醉醉地同好high

突然
佢對眼水汪汪咁問我:
你可唔可以 錫我一淡?
可能真係能成為密友大概總帶著愛
我竟然諗都無諗就錫左落去
結果我地越咀越激
互相纏住大家條頸
舌頭交纏住咁行左入我房
一攤上床
我地互相摷左陣大家就埋牙
詳細就唔多講
只可以講係幾開心
完事後唔知係咪我係佢心目中已經有一個位置
佢竟然柯尿都唔閂門
我望住佢柯尿既背影
我覺得自己好似有少少鐘意左佢
樣衰唔係罪,係不幸。生得醜唔係你嘅責任,要怪嘅,只好怪上帝
但係,肥,就係你嘅錯! 一個人好地地係唔會肥嘅,你變得做肥人,梗係食咗多過你需要嘅嘢啦 喺呢個仲有咁多人捱餓嘅時代,你竟然食咁多嘢? 肥係貪心嘅表現,係唔公平嘅象徵 肥人臃腫畸形嘅身體,已經充分顯示出佢哋嘅唔道德

肥人係罪犯,佢哋甚至比小偷、殺人犯更無恥 一般犯人都會掩飾自己犯咗嘅罪 但係肥人,佢哋竟然將自己嘅罪證放晒響個身上,就好似一個殺人犯拖住條屍周街走咁 你話,見到肥人有乜辦法唔憤怒?

所以,見到肥人應該即刻鬧佢,就算唔鬧佢都要鄙視佢,我哋要透過侮辱嚟喚醒佢嘅良知 喺街見到肥人唔鬧佢,就好似搭地鐵見到痴漢非禮學生妹唔出聲一樣 作為一個有良知嘅人,我哋應該出聲,應該鼓起勇氣挺身而出鬧到佢哋狗血淋頭!樣衰唔係罪,係不幸。生得醜唔係你嘅責任,要怪嘅,只好怪上帝
但係,肥,就係你嘅錯! 一個人好地地係唔會肥嘅,你變得做肥人,梗係食咗多過你需要嘅嘢啦 喺呢個仲有咁多人捱餓嘅時代,你竟然食咁多嘢? 肥係貪心嘅表現,係唔公平嘅象徵 肥人臃腫畸形嘅身體,已經充分顯示出佢哋嘅唔道德

肥人係罪犯,佢哋甚至比小偷、殺人犯更無恥 一般犯人都會掩飾自己犯咗嘅罪 但係肥人,佢哋竟然將自己嘅罪證放晒響個身上,就好似一個殺人犯拖住條屍周街走咁 你話,見到肥人有乜辦法唔憤怒?

所以,見到肥人應該即刻鬧佢,就算唔鬧佢都要鄙視佢,我哋要透過侮辱嚟喚醒佢嘅良知 喺街見到肥人唔鬧佢,就好似搭地鐵見到痴漢非禮學生妹唔出聲一樣 作為一個有良知嘅人,我哋應該出聲,應該鼓起勇氣挺身而出鬧到佢哋狗血淋頭!
屌那星次次去玩掟彩虹, 明明掟中左又話我摘界
有時個銀未停定就掃走就話摘界
有次離撚譜到個銀仲係空中條撚樣就一野掃走話摘界
總之佢地掃得夠快狠準, 判為摘界真係吹佢唔漲
強烈要求加入鷹眼系統+上訴機制
客人有懷疑可睇番螢光幕慢鏡重播個銀有冇摘界
唔係話貪佢D禮品, 但真係要公平, 公開, 公正.
你打開門口做生意, 掛晒D禮品出來又咁孤鳩寒, 情何以堪?

4 年前
強烈要求加入鷹眼系統 上訴機制
點樣仲係空中就掃走
4 年前
點樣仲係空中就掃走
全疊打
4 年前
不嬲有鏡頭睇架啦
4 年前
一邊用手機影住一邊掟
4 年前
點樣仲係空中就掃走

4 年前
點樣仲係空中就掃走

條撚樣真係掃得準, 一野就去到側邊D坑度
台主
4 年前
點樣仲係空中就掃走

第一吓比佢係空中掃走只係吸引佢注意力
之後再嚟個仙女散花
唔仲嘅話再跳起補多招漫天花雨
再唔中就用剩低嘅銀仔掟鳩條柒頭
4 年前
係咪好似star wars 用劍擋laser咁
4 年前
要整銀仔cam
4 年前
樓豬自爆年齡
大部份都係啲阿伯先會玩呢啲遊戲消磨時間
4 年前
樓豬自爆年齡
依家開左幾間namco
好多後生仔玩啦
4 年前
樓豬自爆年齡
後生溝女都會玩
4 年前
明明中 佢扮唔小心hi到 賠返個銀俾你掟過都係一樣咁濕鳩
4 年前
好耐無去冒險樂園
4 年前
掟7個職員
4 年前
加條軌跡俾你睇
4 年前
我會谷鳩氣真金白銀買個公仔算
香港人口咁密集,呢啲地方有親都閒閒哋十幾廿人鳩掟,
好話唔好聽Q知你係咪中咗,
你中咗,嗰個又中,
啲大獎派晒出去,
租咁貴,
間嘢食西北風
4 年前
職員係呢個遊戲既一部份。
4 年前
職員係呢個遊戲既一部份。
咁掟中佢有無獎
4 年前
真正玩法唔係向住職員丟架咩???
4 年前
上次中大獎真係有鏡頭影出黎畀我睇到WO
4 年前
上次中大獎真係有鏡頭影出黎畀我睇到WO
邊度?
4 年前
掟7個職員
正確玩法
4 年前

4 年前
點樣仲係空中就掃走
冇人講咪你講囉我屌你老母臭閪
你講唔撚得架?好撚委屈你架?其他人開post講撚咗先我係咪又可以屌你唔撚講先?
係咪覺得冇人講,自己就好撚有優越感,開post就係都要加多一兩句屌人先得?
乜撚嘢話題都實有第一個人講架啦,係咪個撚個開post都要屌人「XX都冇人講」?
好聲好氣唔撚得嘅,係咪以為個撚個都廿四小時mon撚住乜柒都知?
呢啲戇鳩仔,完全喺到消磨所有人嘅耐性,助長負面情緒。
屌你老母我真係唔撚知有件咁嘅事啊嘛,碌碌下post無撚啦啦畀你屌,唔撚知唔撚得架?
冇人知冇人提咁咪你提話人知囉我屌你老母,你知又唔撚講其他人唔知又可以點撚樣講啊?
接收資訊嗰個一定要畀發放資訊嗰個屌架?
係咪你細個你老竇教你寫字嗰陣一路教一路屌你老母先教到你呢啲撚樣出嚟?
屌你老母臭閪谷鳩氣
我都係唔鼓勵叫雞
不過都比建議你

去前打個飛機先
正常打完唔會想去
如果仲想要就打多次
打完2次都仲想去先去

唔洗上乜141
直接去MK買羽毛球板到/銅鑼灣富士大康最高個層
由高至低逐個單位禁鍾
禁晒先好決定
正常禁左咁多層,你會好熱唔想再搞
如果仲想要Ge,就黎多次

到e一刻都仲需要Ge, 咁你真係好需要
簡定幾個睇岩幾個,再去禁多佢地幾次
睇真d 佢地個樣,身材
好多都好老,40up,唔好比偽紅燈影響
留意佢地眼角,樣膚,聲音
好多假波,靠push up…B推到似C,C似D,D似E
通常望多幾眼你就屌唔落

搞晒以上你都仲屌得落Ge…就去馬
一定要沖涼,戴套,唔好同佢嘴,唔好奶佢私處,皮膚
對方無性命都有皮膚病
做完就恭喜你脫處
同去睇醫生,驗你中左性病未
呢個世界乜都會污糟,無一種物件係100%乾淨,奶西都唔例外。有調查發現酒店雞個西,比好多低下階層的良家婦女個西更乾淨。所以只要奶西奶得其法,中招的機會率低過你行出街俾車車死。召妓奶西有以下注意事項:
1)叫雞奶西最好搵酒店雞,平的雞幾百元一Q,通常污糟好多
2)去幫襯大間,多囡囡的Agent, 有信譽的 Agent (例如 FS, NY),佢地的囡囡比較乾淨
3)奶西前將囡囡的西毛洗乾淨(你可以親手幫囡囡剃埋西毛更好),通常西毛都比較污糟,會有陰虱

4)同Agent 講你要奶西,叫佢介紹,Agent 會介紹d 較乾淨同較新的囡囡俾你
5)最好過夜,通常酒店雞只做45分鐘,囡囡會慳水。你過夜的話,囡囡一般會肯用更多水洗自己個西

6)直接問囡囡可不可以奶西,囡囡最清楚自己身體舒唔舒服,佢知自己是否有病,奶西安唔安全
7)你準備奶西前,嗅下個西,睇清楚個西,有冇生嘢,有冇惡臭。有其中一樣的話,堅決唔奶西。當然你要清楚一個健康的西係點樣,先知囡囡個西有冇性病

8)同囡囡未做愛,沖涼之前,講明你要奶西。因為你講左,囡囡會更細心去洗自己個西(好多嫖客因為國語,或英語唔好,令囡囡唔知道個客原來要奶西,建議你可以事先寫好一張紙,寫清楚你的要求,你想奶西)
4000蚊做黨主席呢?
港女潛伏期:
14-18歲時, 青春無敵, 只要你唔太樣衰, 基本上唔會冇男朋友, 因為一定有男仔追, 情竇初開半推半又一齊左, 呢個時候個處最容易比左人, 開心咪得

港女第一期:
18-22歲時, 青春仍在, 進入花花世界, 係Ocamp識到一個新既, 立即比較現任, 覺得佢好唔成熟同好多不足, 好自然就受唔住誘惑棄舊迎新, 然後一句come on James, 同時覺得「男追女」係必然, 亦發現「原來可以有更好既選擇」, 再收埋兵發現都真係冇野可以輸下. 拿, 個處一早就冇左嫁啦, 於是好容易同人做愛, 做愛次數極速上升

港女第二期:
22-25歲時, 離開校園, 投身社會, 知道錢既重要性, 覺得昔日既籃球隊隊長, 搞笑幽默開朗型男仔都是笑話, 公司遇上有錢男士, 即退化成拜金港女, 用「上進心」同「安全感」去量度男人, 平凡既男仔絕不會睇上眼,或者收佢做兵, 將自己睇高一線. 覺得男人其實都幾易得到. 當然做愛已經是家常便飯

港女第三期:
26-28歲時: 青春難免走下坡, 但依然以昔日把尺去量度男人, 心有不甘但仍然覺得The best is yet to come. 因為以前都係男追女!!!!!, 我只須要坐係度等就有自然人要!明明以前都係咁!!!!

港女第四期:
29歲或以上時: 發現完全唔夠後生女爭, 知道自己真的老了, 開始心急, 昔日平凡男初有小成, 開始後悔錯失潛力股, 覺得男女唔平等, 因為女人冇男人咁襟老! 完全忘記自己後生時所得到既風風雨雨.

有男朋友而又識左冇耐既, 由於以前累積左太多黑歷史,被問到往事會唔想提起。問多兩問就話「你係愛我既就要包容,唔可以介意我既過去」,跟住又點解男人遲遲都冇計劃結婚, 係咪佢唔愛我? 如果愛點解冇計劃結婚? 佢知唔知我唔等得? 知唔知結婚係對我一個好重要既保障同「安全感」? 萬一佢拖到最後同我分手搵第二個咁我點算? 點解佢咁自私唔考慮我既情況?知唔知我青春有限?佢係咪浪費緊我既時間?

進入婚後生活,心裡總是不甘平凡生活,不斷比較同性朋友老公優劣,眼裡只有沒有的,而不是已經擁有的。埋怨老公冇上進心同失去安全感,然後說「我冇諗過結左婚之後都要捱!」。

港女未期:
最後搵人埋單不逐及得不到任何男人時: 埋怨世上所有男人都是賤男, 覺得單身就係最好, 咀咒結左婚既總會離婚. 職場上要求所有同事加班勿拍拖遠離節日.

其實睇返港女成個人生都真係幾bitch下, 咩時侯都要嬴哂, 以自己利益為先
冇人講咪你講囉我屌你老母臭閪
你講唔撚得架?好撚委屈你架?其他人開post講撚咗先我係咪又可以屌你唔撚講先?
係咪覺得冇人講,自己就好撚有優越感,開post就係都要加多一兩句屌人先得?
乜撚嘢話題都實有第一個人講架啦,係咪個撚個開post都要屌人「XX都冇人講」?
好聲好氣唔撚得嘅,係咪以為個撚個都廿四小時mon撚住乜柒都知?
呢啲戇鳩仔,完全喺到消磨所有人嘅耐性,助長負面情緒。
屌你老母我真係唔撚知有件咁嘅事啊嘛,碌碌下post無撚啦啦畀你屌,唔撚知唔撚得架?
冇人知冇人提咁咪你提話人知囉我屌你老母,你知又唔撚講其他人唔知又可以點撚樣講啊?
接收資訊嗰個一定要畀發放資訊嗰個屌架?
係咪你細個你老竇教你寫字嗰陣一路教一路屌你老母先教到你呢啲撚樣出嚟?
屌你老母臭閪谷鳩氣
樓主老母買買吓餸時突然被幾個有180CM高、會考30分、條J有30CM長的年青男子拉咗入去殘廁,之後個個都除咗條褲,講咗聲:「樓主老母,打搞晒﹗你很想要吧!」之後分開樓主老母雙腿,咁就頂咗入去,成個殘廁彌漫住一陣啪啪啪啪聲﹗第一個完事後到另一個接上,都係好有禮貌咁講咗句:「打搞晒﹗」先開始做,直至到第三十個後..........樓主老母就問:「雖然過程中好HIGH,但可唔可以話我知點解你地要咁做嘅?」咁第三十個年青男子就話啦:「伯母﹗其實我地都唔想O架,鬼叫你個仔係高登話有正野睇,點知入到去又無,我地都算係咁啦,禁咗幾十次F5先過嚟攞籌排隊。伯母,唔講咁多住啦,後面仲有好多人排緊隊,警察仲開始派人嚟維持秩序啦,我嗱嗱聲搞完都要趕住返工啦。」樓主老母又問:「問仲有幾多人排緊隊?」年青男子又答:「你問下一個啦」........啪啪啪啪.........到咗第一百個時樓主老母又問:「請問後面仲有幾多人排緊?」第一百個年青男子就答:「唔知啦,我嚟嗰時已經好多人同我一齊搭港鐵一齊嚟,一開車門,我就好似去書展咁衝入嚟先排到咁前咋,聽講而家排到二千幾,唔講咁多住啦,我要開始啦!」啪啪啪啪啪...........
港女潛伏期:14-18歲時, 青春無敵, 只要你唔太樣衰, 基本上唔會冇男朋友, 因為一定有男仔追, 情竇初開半推半又一齊左, 呢個時候個初夜最容易比左人, 開心咪得

港女第一期:18-22歲時, 青春仍在, 進入花花世界, 係Ocamp識到一個新既, 立即比較現任, 覺得佢好唔成熟同好多不足, 好自然就受唔住誘惑棄舊迎新, 然後一句come on James, 同時覺得「男追女」係必然, 亦發現「原來可以有更好既選擇」, 再收埋兵發現都真係冇野可以輸下. 拿, 個_一早就冇左嫁啦, 於是好容易同人做_, 做既次數極速上升

港女第三期:22-25歲時, 離開校園, 投身社會, 知道錢既重要性, 覺得昔日既籃球隊隊長, 搞笑幽默開朗型男仔都是笑話, 公司遇上有錢男士, 即退化成拜金港女, 用「上進心」同「安全感」去量度男人, 平凡既男仔絕不會睇上眼或者收佢做兵, 將自己睇高一線. 覺得男人其實都幾易得到. 當然做_已經是家常便飯

港女第四期:26-28歲時: 青春難免走下坡, 但依然以昔日把尺去量度男人, 心有不甘但仍然覺得The best is yet to come. 因為以前都係男追女!!!!!, 我只須要坐係度等就有人要!明明以前都係咁!!!!

港女第五期:29歲或以上時: 發現完全唔夠後生女爭, 知道自己真的老了, 開始心急, 昔日平凡男初有小成, 開始後悔錯失潛力股, 覺得男女唔平等, 因為女人冇男人咁襟老! 完全忘記自己後生時所得到既風風雨雨.

有男朋友而又識左冇耐既, 就覺得點解男人遲遲都冇計劃結婚, 係咪佢唔愛我? 如果愛點解冇計劃結婚? 佢知唔知我唔等得? 知唔知結婚係對我一個好重要既保障同「安全感」? 萬一佢拖到最後同我分手搵第二個咁我點算? 點解佢咁自私唔考慮我既情況?知唔知我青春有限?

港女未期:最後得不到任何男人時: 埋怨世上所有男人都是賤男, 覺得單身就係最好, 咀咒結左婚既總會離婚. 職場上要求所有同事加班勿拍拖遠離節日.

其實睇返港女成個人生都真係幾女朋友下, 咩時侯都要嬴哂, 以自己利益為先
第一次先唔好比到佢悶既感覺
亦唔好比人覺得你mk
所以博物館/圖書館/展覽/唱k 黎d就盡量唔好喇
除非,佢提議/提起過
咁睇戲黎樣其實又唔係咁好
因為幾捉心理
你又未清楚佢中意睇咩戲,你以為佢中意卡通片但原來唔係既,買錯就唔抵
如果跟你興趣,可能佢又唔like
尤其男仔比較中意動作/科幻/驚奇/懸疑片
未係個個女仔接受到
咁如果經濟負擔到
咪去下主題公園玩lo
不過都總有危機
第一如果去迪士尼公園
可能佢會覺得你幼稚
第二如果去海馬公園
佢又未必玩機動遊戲
無理由比幾百蚊入去睇海獅對手起到啪啪啪架麻
咁所以你都係帶佢返屋企啪啪啪喇
一黎比到佢覺得你重視佢,第一次就帶佢返屋企
二黎慳錢,比佢睇到你係一個好男人
三黎活動老少鹹宜,特別係你黎d鹹濕仔
其實你班娛台色狗係咪全部都係有能病 出撚埋啲咸濕post 郁啲就話人係雞 又攞嚟J又屌又盛 日撚日淨係得啲無聊咸濕comment 想要番個正常討論區都唔得 成班社會垃圾 個腦係咪淨係得番含吹奶啜打飛機射精 咩扯爛條褲撕開條裙捽豆豆中出拉絲..? 識唔識得尊重女性..? 人哋做idol咋 奉旨比你班雞蟲鹹濕..? 死淫蟲等天收啦 正契弟..
屌你老母!我見到呢個post名我諗住入黎睇你屌柒d CD-ROOM叫佢地咪撚上,搞到lag撚哂,點知你又講埋呢d On9 野。高級會員?而加D高級會員都咁撚低級。唉!我本來冇登入,睇下笑下就算。而加咁樣,你講埋呢D ON9野,我都要浪費幾十分鐘黎log個in,高登又lag到hihi咁。唉,屌你老母!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞