[年經]一人一篇百看不厭潮文

182 回覆
685 Like 16 Dislike
小弟三十歲...無拍過拖...本身鐘意打下機同玩單反...而家係X馬時速遞做速遞員...

我同佢係一刻館識.. 傾左一個星期MSN...佢同我講好想做我老婆呀..咁我地就係MSN拍左兩日拖..就出嚟見面...嘻嘻..佢個樣Ok 呀.. 佢一見到我..就話好掛住我..同埋送左排dove朱古力俾我話係情人節禮物..之後佢同我去左影貼紙相..影左好多好多....差唔多影左$2000 蚊...之後佢問我有乜情人節禮物送俾佢..我問佢想要乜..佢話想要iphone4...之後我就同佢出左部iphone4...重買左個小海綿 case俾佢..佢好開心呀...之後去左食日本野..食左$800....

尋晚真係好開心!我覺得佢好純情呀~佢全程都唔敢拖我隻手...佢同我講,情人節會帶埋我送俾佢果部iphone出來同我一齊玩自拍....我好開心好期待呀.....原來拍拖係呢d感覺..真係好 sweet....等我重係yahoo bid左幾隻xbox game諗住成個新年假係屋企收埋打..我尋晚返到屋企..上yahoo同個賣家講 :我有拖拍啦..我唔需要你隻game啦..我唔會出來交收的了..之後果幾個賣家即刻俾劣評我..嘿..班死毒男真係呢...我果刻完全feel到佢地酸到出汁啦....我訓前打左俾佢..不過佢無聽電話...可能訓左..我sd左個sms俾佢,同佢講miss you;) good night...之後佢sd左個sms俾我話 : ok thx.....

嘻嘻嘻...雖然尋晚用左成份糧..不過ok la....拍拖緊係咁架啦....下次出嚟問埋佢個名同問佢幾歲先... 祝大家都搵到自己愛的人呀! 加油豬唷 ;)
ok thx
邪骨,17號。
那裡來的屎呀?
見你咁白癡就答下你啦
眾所週知 蛋有不同煮法 但最正宗同最原始既蛋就一定係太陽蛋 顧名思義 呢隻係要太陽下先整到既蛋 利用太陽既熱力,整熟隻蛋

但之後陸陸續續有其他蛋煮法出現 好似炒,蒸等等

炒蛋要用滾油,落雨會有水花 水同油因為磁通量完全唔同 兩者因為粒子性質唔同而彈開 又稱彈油 普通人一掂到輕則毀容,重則甩皮 風險極高 所以一般餐廳都唔會比員工以身犯險落雨去煮呢道菜

有雨落炒蛋供應既餐廳只有少數 而且細佬有幸食過一次

個種回甘真係難以忘懷...
大部份肥到成座山咁嘅肥婆,條頸後面都好多老泥,因為佢哋沖涼嘅時候卒唔到。
老泥俾頸部脂肪一層層夾住,日復日年復年咁累積。
所以大部份肥婆條頸都係黑色,越黑老泥越厚。
如果你哋有幸溝到肥婆,就人一世物一世點都要試下。
首先用手指濕少少水起勢咁卒,用匙羹刮出嚟,加兩滴美極慢慢品嚐。
初哥可能話核突,但你唔食肥婆老泥等於登上白雲山唔食山水豆腐花一樣咁傻的嗎。

下身方面又係有學問,肥婆食咁多漢堡包同牛肉,男性荷爾蒙分泌過盛。
所以塊西至屎o全部都係毛,無論佢幾乾淨,都有陣咸魚溝變壞乳酪嘅味道。
據英國研究,82.5%肥婆都唔會剃腳毛,因為烏低身嗰下等於做sit up,有違肥人忠旨。
所以肥婆啲腳毛永遠好似鐵線咁粗。
奶西嘅時候叫佢瞓低你忠個頭埋去,兩隻手要掃佢隻腳啲鐵線等佢起雞皮,然後叫佢嗰對火腿夾實自己個頭唔好比空氣流出。
陣咸魚味喺真空環境會得到昇華,係有層次而漸進的。
奶嗰時攝攝聲,有3D立體音響加回音效果。
你嗅覺,味覺,觸覺,聽覺得到前所未有嘅享受,呢啲先叫人生啊。

啪啪啪嗰part唔多講,因為肥婆塊田多肉好撞係常識,你塞咗入去會感受到溫暖同安全感,比一層一層肉緊緊包住。

成日笑肥婆以為自己好識食嗰啲人,根本就係未夠班,自以為是嘅表現。你比食女界嘅高手揀減肥前欣宜定係整容後楊怡,佢完全唔想答你,一嚟佢唔想笑勁你問無聊野,二嚟佢已經諗緊點班支美極返嚟。
我每食完一碟火腩飯之後都會同我女朋友講分手

因為我知道, 佢已經唔再明白我

佢唔知道我o係茶記所經歷過既有幾多

佢問我食乜, 我真係唔想答佢
日本野? 秦國野? 真係敷淺
究竟我仲可以繼續忍受自己既伴侶將d生既肉放入口
每舊火腩都經過紅紅烈火,百度高溫
係經過歷煉, 係經過漫長既試鍊
每一舊都有佢既歷史,佢既故事
魚生究竟有d乜? 根本就好似d白痴港女錦, 一無所知, 戇鳩鳩, 生勾勾

我恨我既人生唔可以好似火腩錦
搵到咁多好既伴侶, 豆腐, 涼瓜, 冬瓜, 枝竹..各有特色
亦搵唔到咁多知音人,

有時侯, 我自己一個坐o係茶記食火腩飯
我覺得自己係孤獨, 我覺得呢個世界係冇人明白我
我叫左枝青島, 我望住杯入面黃色既啤酒
我望唔透, 我望唔清究竟呢個世界仲有幾多野我係掌握到
我好迷茫

我離開間茶記, 我俾錢既時侯發覺有個OL食緊枝竹火腩飯
我望住佢, 佢望住我
我地互相點點頭
我好感動, 原來呢個世界仲有人係同我有相同既諗法
我忍住淚水
走出茶記, 點起支煙,
頭都冇回就走返屋企
或者個OL會問, 點解我放棄呢一段咁難得既姻緣

我唔知道
o係呢一刻

我覺得我係一個浪子
唔好成日發癲啦 A0死毒撚 日撚日係到ff識到女朋友
唔好成日發癲啦 A0死毒撚 日撚日係到ff識到女朋友 到底你真人係咪唔會出街 ? 隱青果堆?
唔係話唔信你
不過你開左個post,我滿心期望入到黎
一打開,屌,原來圖都冇幅
如果你有幅圖既,就算假既都好過冇
起碼我都知你條友仔係度吹水唔抹嘴,唔洗我郁手都有其他巴打問候伯母
點知家陣冇野證明到你講既野係岩
又冇野證明到你講既野係錯
就好似係街果D gay篤桃咁,同你講上帝存在
問佢點解存在,又話係因為你證明唔到佢唔存在
大佬呀,我已經好煩,唔好再同我講埋佛計(偈)
一句到尾,你而家都係冇圖
冇圖既你開個post做乜?
人地入到盞令伯友難做,點解要咁不孝?
不孝有三,無圖為大,而家我唔理你,話知你猴子偷圖,點都死幅圖出黎
你呢啲淨係識汁人口水尾黎博取注意力既人真係好可悲
一啲原創性都無
已經想像到你呢個毒撚平時生活上都係咁博人注意之後無人理你果個尷尬樣
講真 呢篇唔好笑
冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦世界好公平如果人人都心想事成會天下大亂世上總要有你D咁既廢人
你呢啲淨係識汁人口水尾黎博取注意力既人真係好可悲
一啲原創性都無
已經想像到你呢個毒撚平時生活上都係咁博人注意之後無人理你果個尷尬樣
lm 睇屌admin屎忽潮文
屌你老母你係咪男人黎嫁?
好老實本來呢個post純係攪笑,但我睇你走數態度跟本唔係一個男人.好話唔好聽女人都無你咁撚推卸負任囉.
人地等左已經兩年,你衰衰地講聲契爺大家笑下咁咪收工囉.無傷大雅,你估真係走去你屋企上契咩?你老味唔認不特止,又籟呢樣果樣,好心啦咁大家少少野都承擔唔到,仲要出黎講咪一堆狗屎藉口,我真係睇你呢種人唔起.
唔好話我批死你條仆街,你呢d性格係現實生活一定好撚失敗.垃圾!
神仙B: 我屌你老母,邊個踢我?!

神仙B:省尻我?!你知唔知我邊個呀?!

大王:唔知喎。

神仙B:關你撚事呀?!

大王:佢係我啲friend,咁咪關我事囉。

〈咩事呀B哥?咩事呀B哥?〉

神仙B:o靚仔,邊撚度架你?

大王:廿八座大王呀。

神仙B:大王?你哋有冇聽過大王個名呀?

〈邊撚個大王呀?吓?邊撚個大王呀?〉

神仙B:乜撚嘢大王呀?冇人識你喎!我就叫神仙B。你識唔識呀?

大王:識。

神仙B:依家冇人識你呀!人起朵你起朵!

大王:我叫阿俊。

神仙B:俊?邊撚度俊呀?睇下!睇下!邊撚度俊呀?屌你老母!

大王:咁多位大佬,我地真係冇心架,俾條生路行下丫。

神仙B:死o靚仔!拋我浪頭?屌你老味!

屌穿你個閪呀!屌爆你個閪呀!屌你個老母呀!屌爆你個閪呀!屌臭你老母化閪呀!屌你個閪影乜撚野呀屌你老母呀?屌你老母呀影咩呀?屌你阿媽個閪呀!屌你老母!屌穿你阿媽個閪呀!屌爆你個老母……
Beep:Emperor.

Angel B: Which idiot kicked me?

Angel B: Do you know who I am?

Emperor: No!

Angel B: None of your business!

Emperor: He is my friend and that is my business!

Henchmen: Brother B, what's up?

Angel B: Kid, where are you from?

Emperor: I am the Emperor of the 28th block!

Angel B: Emperor?

Angel B: Have you heard of Emperor?

Henchmen: Which one?

Angel B: What Emperor? No one seems to know you!

Angel B: I am Angel B, do you know me?

Angel B: No one seems to know you.

Angel B: Want to act like you are something, right?

Emperor: I am Handsome!

Angel B: Handsome? Where? You handsome?

Angel B: Damn you!

Emperor: Sorry everyone.

Emperor: We are sorry, please let us go this time.

Angel B: Go to hell!
I am handsome
lm
有冇文化沙漠潮文?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞