(多圖)垃圾抄畫家暗串連登仔係狗

1001 回覆
1892 Like 24 Dislike
黐撚線,香港真係蝗化到無得救家下啲後生真係垃圾都不如
pish
畫得咁樣衰都可以叫做畫師
係支那人培養之下 香港越黎越多呢啲垃圾
舊po唔係有名,有IG咩?
講真十五歲人,無自主思想?仲係三歲細路大人講乜就乜?成件事都係佢自己決定去做,依家只係講佢做錯啲咩,揭發岀嚟,如果因為佢十五歲而留一線,驚佢受唔住壓力做啲咩事,咁夠有好多犯人受唔住壓力做“傻事”,邊個理佢地?
你依家睇佢好後生,我到八十歲夠可以話我當年三十歲好後生年青氣盛唔識諗未成熟啦咁樣嘅話,咁嘅話之前燒人下體班女仔咩責都唔使負啦,人地都係十零歲姐,都係未成熟姐
係佢依家未成年,的確仲有得翻轉頭,我好支持揭發佢嘅抄襲行為,唔通由佢等佢岀到嚟做野要負法律責任先嚟講呀?你咪害死佢囉,但我都認同唔需要對佢作岀人身攻擊
IG:_karin.whl_
抄襲完仲咁惡!
知唔知衰!
你咁比面叫佢畫家
抄得咁西利仲諗住hea道
一無得抄就畫得咁撚衰
串係狗果張柒撚到
push
佢係咪連自己都呃埋啊? 正正係因為咁嘅年紀已經習慣抄襲呃人仲咁自豪 大家先要俾個教訓等佢大個唔好繼續周圍呃人搵食吧 推~!
個腦裝屎
冇腦都做到畫家
竟然係師妹
15歲中學生都咁on9,冇救架啦
推到佢仆街
唔好貼樣!
我唔知事主有無mon呢個post啦
但我想同你講

抄考同參考係兩回事
搬圖過紙就係抄考

唔識諗idea既 你咪睇完
將人地件野换個角度畫返出來咪算囉
(e. g. 人地畫件野既正面圖就變側面圖)

起碼都叫你用腦去轉左件野個角度丫
人地都無話自己既作品係素材可以比你拎去copy and paste加d野就叫完成
你拎去交功課都好啦
最多比同學睇唔起 又或者你比某d人當神咁拜好happy啦
但紙係包唔住火架 傻閪

創意? 我就唔係好睇得出啦
不過算啦
從來香港都唔係一個支持發展創意產業既地方 希望你仲可以讀到書 第日出到來仲揾到食啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞