(多圖)垃圾抄畫家暗串連登仔係狗

1001 回覆
1892 Like 24 Dislike
⋯⋯抄就係唔岩,仲唔覺得自己有錯,以「年紀細」做藉口

咁細個就咁抄,大個左仲得了?
大個變pkjean

大佬b後繼有人
哇屌你連ps都唔用就咁填色咁都咁多人買
連登仔仲話告人整到人冇生意做
即刻開過間學佢轉下手月入過10萬啦
佢d like 同follower係咪買返黎
大佬b當時認晒錯都係俾人搞到收皮
條死𡃁妹仲咁撚串
好想睇佢收皮
大佬b岀番山都係抄野
唔知係咪受佢啟發
就係冇個人教過佢專重別人嘅創作。

諗野唔好咁大陸人,乜都攞年齡嚟做借口
認真想推翻我地就由線稿開始啦on9 不過冇用啦 而家都冇人會再信佢
屌你老母仲柒啦鳩撚柒鳩
幫推
佢啲盲粉點睇
認真 有冇巴絲會起到佢中文全名同屋企地址
15歳大撚哂咩 抄襲就係錯
等佢班同學爆料啦
到時條友就會總覺得草木皆兵
無地自容
自然會走去跳樓
到時就知佢咩名同住邊了
查實我初中對藝術有興趣前都係會自己揀啲靚圖畫,當然眼高手低畫得好柒,依加大咗一睇發現都幾mk :掉L哂,所以都明15歲人仔啱啱對靚有認知嘅跟風心態,我覺得加文字呢點出發係幾好嘅,至少對抄嘅圖加入個人嘅感受,又好似中到啲妹妹群嘅“集體回憶”(純推測,勿屌)…可惜錯在抄到9成咁款拎去賣,咁啱又賺到,又咁啱ig多妹妹follow,加字都幫你唔到 ,唉,自重,大家留力屌啦

先講紅字
好多人一開始畫畫都係「抄」圖
抄構圖抄比例抄描法
抄係學嘅過程之一
好彩嘅你會自然咁搵到自己方向
唔好彩嘅就要花d時間去改變

以上都係自己學習用
唔需要公開地post出黎比人睇 更加不能接受拎黎賣錢

-------------------------------

但呢單野同你初中做嘅方向完全唔同
而家佢係拎黎賣錢 唔係「抄」黎練畫技
比人捉到仲屌返人老母
仲有佢已經超出咗一般所講嘅「抄」
直頭係臨摹式咁COPY & PASTE

我真心希望佢一世都唔好再做任何同創作相關嘅野
推到佢仆街
點解會有人覺得呢種字型靚
熱門呢,靠我推啦
推到佢仆街未
大家可以幫手留言 @write.bymymind3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞