(多圖)垃圾抄畫家暗串連登仔係狗

1001 回覆
1892 Like 24 Dislike
我只係路過既大人 我都做過15歲 做事係會on9唔成熟
但你公開左人佢就一世 無人預計到佢/佢學校會有咩反應
教訓可能係佢比老師屌一餐 可能係佢比老母話 可能係佢諗唔開
你公開果時又有無諗埋呀?
不過你都公開左 我都無謂就同你講 只係希望你做人有多d同理心

利申 贊成公開佢抄襲 贊成報海關
咁請問樓主公開佢個樣係咪想比教訓個女仔?
南官揮手區
有幾張直情一樣
講咁多野 有無人有報過海關?定係想用羣眾壓力公開人地個樣私了?
留言扮中立話po佢張相出嚟太過份嗰啲一睇就知係支持者/fd,求其睇一個ig已經見到有follow 抄畫家
唔好spin啦 咁你公開左人地樣同學校 佢得果15歲未成年 到時思想唔成熟又入邊個數? 你公開左佢抄襲已經算比左教訓 何必要搞到一個15歲仆街先安樂?Get a life dude

你係抄畫家本人啊?
成日將件事轉去佢十五歲佢未成年
同佢嗰句點解大人會針對個15歲女仔好似喎
我只係路過既大人 我都做過15歲 做事係會on9唔成熟
但你公開左人佢就一世 無人預計到佢/佢學校會有咩反應
教訓可能係佢比老師屌一餐 可能係佢比老母話 可能係佢諗唔開
你公開果時又有無諗埋呀?
不過你都公開左 我都無謂就同你講 只係希望你做人有多d同理心

利申 贊成公開佢抄襲 贊成報海關

一世?笑死人咩,隔一個月就無人記得啦吹到影響成世 同埋就算放咗上網之後有人search到咁又點?佢唔可以面對自己做錯嘅嘢嫁?

佢本身有錯,點解仲要諗埋佢點諗?咁唔通佢之後啲功課比人發現有抄,老師又唔可以同佢講啦喎?佢個sba係plagerism嘅,考評局又唔應該F佢啦喎? 前幾年sba有考生抄襲,仲上埋新聞添

佢唔係純粹分享佢(抄襲)嘅作品啊,佢用嚟賣錢啊。咁其他比佢抄襲嘅畫師你又有無諗過有幾慘 畫咁耐放上網比人欣賞,就比個未成年十五歲嘅𡃁妹抄襲,而原來仲要因為佢未成年就應該可憐佢,寬容啲對佢,咁啲畫師唔慘咩?你有無同理心嫁
又撈埋一齊,比唔比教訓係佢身邊佢學校佢followers嘅決定

如果照你咁講連佢嘅感受都要咁周全咁考慮,呢個世界未成年犯罪唔洗審啦,全部放生比機會就得,因為驚佢地睇唔開丫嘛
下一代pumpkin Jen
我就係唔識點為左適當既教訓 所以如果我係你就會報海關 由法律黎考慮 唔係由我地一般市民
咁細個就咁抄,大個左仲得了?
下一代pumpkin Jen

入埋深水埗大學就fit晒
小時偷針 大時偷金
唔可以比佢錯落去

推到佢扑街
你講得岩 我覺得佢傷害左原作家 所以咪叫你報海關
但公開人個樣係無任何必要 除左你想佢仆街之外
咁你咪自己報海關囉
人地點做關你撚事咩
衰左仲咁撚串?
你由頭到尾都唔明我講咩 咁考評局有無公開sba plagerism學生個樣同學校呀?sba抄襲 新聞又有無公開埋學生個樣呀?
咁公開個樣又係咪咁必要呀?
不如雙方道歉
一堆問號
樓主錯咩要道歉?

本身我都齋睇唔出聲
但見到呢句火都嚟
自己做錯嘢仲要覺得人哋篤爆佢唔啱
至憎呢啲人
仲要美化自己嘅行為
將責任推落人哋度
垃圾

推到佢收皮
對被抄襲嘅畫家就唔洗同理心?

俾老師屌一餐咪益咗佢
佢啲咁嘅格俾人屌到咁都唔認錯
仲話對藝術幾有熱誠
剩係識叫人尊重佢嘅抄作版權
又唔會諗地其他俾佢抄襲嘅artists
報海關有撚用咩 推撚到佢仆街就岩
以為唔使負責呀
推呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞