(多圖)垃圾抄畫家暗串連登仔係狗

1001 回覆
1892 Like 24 Dislike
15歲大撚晒咩 一定要人原諒?
睇佢d字同mk妹樣就知有玩啦
垃圾人玩垃圾app
條𡃁妺得15,心智都未成熟,玩到咁大,
到時壓力大過龍,一睇唔開就...

利申 本人都係攪創作 支持原創 條女描圖真係描撚到出哂面
推到佢仆街
痴撚線
啲圖炒到十足十點解仲可以咁厚面皮
好心就針對番人地d作品就算
出埋樣同學校真係太過分
如果你報左海關自然有人查
你咁樣起哂人底 人地15歲真係唔知識唔識諗架
黃子華真係講得無錯
留言扮中立話po佢張相出嚟太過份嗰啲一睇就知係支持者/fd,求其睇一個ig已經見到有follow 抄畫家
出埋樣同學校真係太過分
黃子華真係講得無錯

唔識諗就可以抄人設計再攞去賣?咪on9啦,識諗先咁做啊
推黃子華個名出嚟又唔解釋,不過我都覺佢講得無錯,個𡃁妹咪面斥不雅囉
上得山多終遇虎 繼續抄落去 終有一日一定會有原創者告你

一有人告你 你所有作品會㑭人質疑同調查 其他原創者都會發現 可能都會告你

你賠唔賠得起 你真係要諗清諗楚
比d火我
其實我覺得佢連抄都唔係,佢係描圖,直接copy , 佢班fans 都做到嘅事,無任何繪畫基礎都得,簡直可以話係盜竊 ,仲衰過大大與小妹嗰啲垃圾畫,係連創作都稱唔上
屌佢 一要自己畫
D畫馬上肉酸到
仲學人出圖串人
唔好spin啦 咁你公開左人地樣同學校 佢得果15歲未成年 到時思想唔成熟又入邊個數? 你公開左佢抄襲已經算比左教訓 何必要搞到一個15歲仆街先安樂?Get a life dude
條女好撚狗
作為一個小學生都知唔應該抄功課交
唔成熟大曬咩。。
佢而家嘅心態好明顯就係將柒咗嘅野del咗佢再求其講句對唔住敷衍了事
等件事丟淡咗佢一定繼續咁做
點解?
因為佢靠抄野揾到錢
同情佢可憐佢佢係唔會知自己有幾錯
公開係比大眾認清事實
教訓係另外一回事,唔好撈埋一齊講
可唔可以睇哂我講咩再駁
我不嬲都話佢有錯 佢抄係唔岩 佢抄完再拎去賣更加唔岩
你可以報海關 但你公審佢跟本對件事無幫助
你跟本係想用羣眾壓力想佢仆街
如果佢係成人我無野講
但佢係15歲既學生
佢開post講連登仔 證明佢有mon post有care你地
萬一佢有咩事你過唔過意得去
留言扮中立話po佢張相出嚟太過份嗰啲一睇就知係支持者/fd,求其睇一個ig已經見到有follow 抄畫家
唔好spin啦 咁你公開左人地樣同學校 佢得果15歲未成年 到時思想唔成熟又入邊個數? 你公開左佢抄襲已經算比左教訓 何必要搞到一個15歲仆街先安樂?Get a life dude

你係抄畫家本人啊?
成日將件事轉去佢十五歲佢未成年
同佢嗰句點解大人會針對個15歲女仔好似喎
咁點教訓係咪由你話事呀
ok 咁如果個教訓過左火 係咪你去整停佢呀
起到咁應該正常人都有羞恥心?
佢而家仲要咁嘅態度先最黑人憎
15歲
都升中四啦
中四都仲恃住自己細個同求其道咗歉就話改咗?
就係因為有人同情佢
佢就覺得我改夠喇
唔洗再扮死狗
繼續串撚死你班仆街
大愛撚真係on99
出埋樣同學校真係太過分
黃子華真係講得無錯

唔識諗就可以抄人設計再攞去賣?咪on9啦,識諗先咁做啊
推黃子華個名出嚟又唔解釋,不過我都覺佢講得無錯,個𡃁妹咪面斥不雅囉
可唔可以睇哂我講咩再駁
我不嬲都話佢有錯 佢抄係唔岩 佢抄完再拎去賣更加唔岩
你可以報海關 但你公審佢跟本對件事無幫助
你跟本係想用羣眾壓力想佢仆街
如果佢係成人我無野講
但佢係15歲既學生
佢開post講連登仔 證明佢有mon post有care你地
萬一佢有咩事你過唔過意得去

佢十五歲啦,差一年連上床都合法啦,咁仲叫細?
如果佢係care嘅話就係close咗個ig shop佢啦
你究竟係咪理解能力有問題
我指出你講嘅嘢有問題,你就問返係咪我話事點教訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞