肯德基港澳全線分店 明天起停供膠飲管杯蓋

594 回覆
329 Like 1004 Dislike
你越喺度詆毀啲一般大眾
咪越冇人支持你啲環保on9野
繼續講啦
十足支那人咁自私咁不知廉恥

無眼睇
真係唔知邊個自私
班環保撚根本就係欺善怕惡
上面一早已經有人講過海洋垃圾塑膠嗰啲dum得最多就係發展中國家例如中國
你班環保撚夠唔夠薑即刻搭飛機去北京
喺人民大會堂面前舉牌要求中國零棄置塑膠?
你哋又夠唔夠薑去KFC總部門口屌佢地要求佢哋將所有餐具轉成可分解?
又唔敢,淨係識喺Instagram打飛機話冇蓋係好開始,
嘈,你班環保撚啲office有冇熄鳩部冷氣呀。
轉個頭走去欺壓啲平民大眾,喺度屌佢哋點解用塑膠,點解攞飲管,但係從來都唔夠膽屌啲真正大量dum塑膠令到啲動物死嘅人
自私,邊撚個自私,自己覺得係好嘅野就強迫人認同,人地唔認同就貶低人地
你老母就最唔環保喇,生你呢個on9出嚟。
去到叫外賣再坐低食
果班環保撚所以惡咪就係你班人去投票比左膠
你係呢度屌環保撚無用,班人完全無後果
美國佬就醒,唔會浪費時間同左膠殭屍acc玩,直接投票隊你
垃圾本土派到時一到投票班飯民議助一洗post,成班on9幫埋手去拉票比左膠都仲得
強烈要求班環保撚走去抗議商場商鋪開冷氣又開門既事先走黎搞班平民啦,環保撚都係垃撚圾唔敢搞有錢人既廢柴黎
仲要加埋同性戀 tb 集世上邪惡於一身
冇人洗碗丫嘛
你估真係為環保咩
唔爭在加埋黑人
提出KFC停膠個個垃圾綠色和平俾人屌到FB評論都閂撚埋
唔同意見既留言又刪撚埋 你唔見佢FB全部都係支持架咩?
依道居然仲有人撐
如果真係為環保, 有好多環保飲管可以取代膠飲管
只係班環保傻閪一下就要全部人由有變無
要完全咁改變生活習慣同體驗去遷就班環保塔利班
要所有人一次過有咁大改變根本就唔會爭取到好多支持
反而激起一班中立嘅人由無乜立場變成反感甚至反對
第二句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞