LIHKG 職業摔角討論 (10) RAMEN REIGHS goddamn it...

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
啲鬼佬已經係咁問when when when
down唔到
xwt down完要做返seeder 但係leecher 唔夠就完全玩唔掂share ratio
點樣down唔到 我down差唔多8~9mb/s
俾d耐性,一開始好慢,等佢down左幾分鐘就好快
因為未login xwt
上面up左粒seed啦
要係個個網做左會員 係入面dl個粒seed先dl到
因為佢會計你upload個d
right
唔login 會彈error 話係私家種
咁我又唔知 ,平時揾seed都一定要login先可以search,註冊應該都好快搞掂
狼人
好激動 第一次見到咁多WWE 以外嘅團體有代表搞一個大show
要證明比死老麥聽WWE 唔係大晒
癡L線d比賽,氣氛好好,應該好多都係忠實fans ,仲有d好耐無見既摔角手出黎露下臉
好似破咗indie 記錄
1萬張飛 30分鐘內賣哂
唔係jericho黎,應該係d燈暗左y2j先上台扮pentagon,d皮膚顏色都唔一樣
眼前一黑之後如果Y2J 着 Pentagon Dark 出黎就正
其真大家睇痾煙個陣
有冇一刻諗過咩Daniel Bryan,Pac,CM punk會出場
PAC 完WWE約之後都吹風會出現係all in battle royale

DB, CM Punk 就冇啦 一個就老闆好小器 一個就唔太想摔角
話說DB份約今日到期
唔知佢有冇續
hell in cell 仲有場mixed tag
CM Punk 同Colt Cabana 反咗面
好似話CM Punk 本身應承會幫Cabana 比律師費叫佢一齊打官司
點知走咗數
可能佢原本諗住會打贏場UFC 攞啲獎金比律師費
三角白俾佢啲出場費都夠cover啦
話說DB份約今日到期
唔知佢有冇續
hell in cell 仲有場mixed tag
CM Punk 同Colt Cabana 反咗面
好似話CM Punk 本身應承會幫Cabana 比律師費叫佢一齊打官司
點知走咗數
可能佢原本諗住會打贏場UFC 攞啲獎金比律師費
白老闆俾佢啲出場費都夠cover啦
adam cole 條女 i got something for you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞