LIHKG 職業摔角討論 (10) RAMEN REIGHS goddamn it...

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
不過有個問題

360 ringside
300 普通位

380 係咩位?
希望有Willie Mack
2018 仲睇梗 hbk undertaker hhh

好似有啲可悲
選擇太多
1st row

聽聞再有幾個用黎job
抵死在班fans受呀
佢做heel嘅 我想睇對Ricochet

做face嘅 想睇對Adam Cole

不過應該打你㗎喇
為打而打,d鬼佬fans on99,一見到undertaker就濕曬,都係果句,過左最輝煌既時期就要識得退落黎,wwe其實好多有潛質摔角手,係佢地唔識用啫,cody以前係wwe都係二打六,而家咪撈得幾掂,仲有大把人才俾wwe埋沒左,唉,本身好鐘意中邑,而家
禁招 禁招再禁招
再浪費triple h既nxt人材
中邑之前人氣明顯高過aj,係都唔俾佢攞belt,而家中邑個角色就好似係靠偷雞黎取勝咁,已經少左好多人cheer佢
老麥快手交棒好過啦
接近全部nxt人升上去之後唔係mid carder就係jobber
ANDRADE "CIEN" ALMAS
落雨型番晒
all in最後好似好趕咁
okada打完即走 臨尾一完就cut
RIP Indy Big Name

Kings of Wrestling
Anderson and Gallows
Joe
Prince Devitt
Drew McIntyre
Bobby Roode
Andrade Cien Almas
El Generico and Kevin Steen

Rest of 205

NXT 冠軍們
除咗 Charlotte Flair , Seth Rollins 其他都係無運行
其實我唔明點解唔將NWA Championship 放係壓軸
而家咁睇唔放壓軸係明智
佢要就PPV完既時間加上有幾場都OVERTIME左, 契仔同MARTY個場OVER左16分鐘, 所以場3打3打得好趕
摔角時報有解釋
有運行仲有Roman regins
jinder Mahal 仲有冇運行
應該係咁多張card 前前後後over 咗16分鐘,又唔好怪曬Marty 同契仔
Roman Jinder 冇拎過NxT championship
其實第一場係咪可以擺係KICK OFF
個時個storyline係Filp Gordan個ALL IN參賽權畀MJF贏左, 咁你keep promise 都應該既
哦!!!我無跟到呢個位, 我以為係講CODY死都唔肯BOOK FILP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞