LIHKG 職業摔角討論 (10) RAMEN REIGHS goddamn it...

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
當初轉heel好無謂
而家Roman cancer又轉返face, wwe wtf m8

diu
ronda都算唔話得,場場match都sell咁多,本身又係大星,btw今場lesnar對db算係幾好睇,開頭咁打法真係驚db再次腦震蕩
果陣braun人氣好高先黎夾硬轉heel,shit booking我真係睇唔透,wwe覺得做heel一定要俾人boo先係成功,事實上根本唔係咁,鈴木實同內藤就係最佳例子,當初中邑明明人氣係全wwe最高,而家又將佢禁返低,都唔知劇情組班人想點
BROCK 呢個超級升級留返俾邊個呢
自己KO自己
rouda rousey
braun行搞笑路線肯定勁過john cena去吸小朋友fans
垃圾booking wwe

vince幾時退休呀
nakamura真係嘥晒
https://youtu.be/SdUWqXzpmX0

而家wwe女子摔角仲好睇過男子,佢有心搞women evolution的話,紫雷絕對可以做top star,俾條片大家j下
狗改不了吃屎
都係鍾意push 小花
老老實實,carmella又樣衰又唔識打摔角,咁都可以上位仲要有人cheer佢 ,casual fans咪又係當搞笑show咁睇,狗屎垃圾都可以發圍
入到wwe=top升級包
所以話要睇佢有無心搞女摔
無睇,又出事?
咪又係nia jax
當日踢走咗怪物級awesome kong
但家陣捧肥婆

正呀
awesome kong起碼型過佢,行出黎都覺得佢個款恐怖,btw當年wwe劇情好似話佢有左bb要暫時離開一段時間,結果走左就無返黎
awesome kong拍GLOW好過啦

NXT 貴精不貴多

不過3下dream valley driver 都收唔到ciampa皮真係
一間紫雷入到去又job比mella/nia
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞