LIHKG 職業摔角討論 (10) RAMEN REIGHS goddamn it...

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
真係加速左DA轉反
可以做SR DA劇情
另外推AOP上來爭tag team
白血病即係血癌
一正一反tag champ都幾正
祝大RR早日康復
SR最後個表情
the shield 真係多災多難,自從重組之後就逐一受傷,之前rr腦膜炎,變左kurt angle頂替佢,rr返黎又到sr受傷,跟住da都傷埋,da近期先返黎而家又到rr
祝RR早日康復
出面WWE區都有2個
佢翻黎要頒個Warrior Award俾佢
Alexa bb腦震盪
https://www.sportsv.net/articles/56872

台灣橙咁講 !!!
Elite 應該會走哂了
唔係去哂wwe下話
難講
kenny 就如果WWE畀佢自由發揮嘅話就會去過擋
畢竟kenny係藝術家來
如果又唔去WWE又離開BC嘅
我估係自立Stable 叫elites
睇大陸forum d人話,白血病如果復發會比第一次發病更嚴重,可能命不久矣,唔知真定假,大rr
係我都去wwe啦,始終係全世界最大既摔角舞台,佢未必可以做no.1 guy,未必去到cena、rr咁既地位,但應該起碼都有aj style既待遇,而家後生唔去,過多幾年就真係忟水
有vince佢地好難發圍
好簡單,你覺得一般鬼佬識the miz,dolph ziggler,定係多d人識kenny omega?肯定係前面兩個,去到wwe未必可以有咁大自由度,但係以佢地而家既地位同號召力,差極有限,the rock、batista、cena呢d如果無去wwe,邊有人揾佢地拍戲,kenny過去wwe,過多幾年就40歲,可能開始要準備退休,到時起碼佢真係好多人識,靠住佢既名氣,真係夠佢食過世,做生意又好,拍戲又好肯定著數好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞