LIHKG 職業摔角討論 (10) RAMEN REIGHS goddamn it...

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
仲要俾條死仆街贏我屌你WWE咩
SURVIVOR SERIES又係笑話黎
wwe不嬲都係笑話黎
Ric Flair 個女, 係咪take 左野呀
咁激動, 又幾好睇
見becky轉heel成功
就立即推charlotte轉
咁既ending, 係咪wm先再打charlotte
expect NXT
係唔係姐係代表SD係垃圾SHOW
NXT無論PPV定LOL都大炒WWE
Raw 果邊成堆 power house
冇咗YB GoD似會跑出
不過佢地係tag champ
唔通又俾evil sanada 贏?
定野仔kes爆冷?
Becky 轉heel 其實算失敗喎。。。
Heel 到啲人當佢face 咁cheer ,搞到佢似anti hero 咁。

不過佢咁嘅特性夠特別,睇wwe 識唔識capitalise 去develop 佢
Brock 點會輸比DB丫,要輸都只會係DQ輸或有interference
Heel嚟講係失敗
但喺支持度嚟講係成功
你睇下Charlotte打到RR爆晒缸個個Thank You佢
face無人cheer就真係失敗
佢應該係講肥婆
SD去到尾得返Asuka都知肯定輸
Nia Jax而家book 返做monster heel,起碼同Tamina keep住贏返陣(直到下個PPV 比RR armbar搞掂)

如無意外之後就到Sasha 同Bayley比佢地SM
大RR
Sasha同Bayley都俾佢打傷過了
而佢兩個都好似有d文員底所以...
12.9岩手でNEVER無差別級選手権試合が決定!
王者 後藤洋央紀 VS 挑戦者 飯伏幸太!!
Raw vs sd
但205果場最好睇
中邑又輸
唔知WK13會唔會無Young Bucks同Marty呢?
仲諗住可現場睇YB
睇咗RAW未?
braun又失驚無神變face
真係get these face
佢不嬲都唔適合做heel,佢應該行搞笑路線,睇佢個樣已經覺得佢好cute

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞