藍光滑嘟嘟(137)

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
我都係電視開好細聲播住 再用電腦睇緊第二套戲
打左光頭佬
但去旅行,要1星期之後先繼續
睇完if s2 好過上集
大波女主搶大旗
睇完智3認真唔到睇呢幕
我轉左開機睇IW
J返你個loki啦
2連我都唔想睇
有無好心人將現實寶石的片段cut黎睇完就算
重有Thorki要睇

lizzie係咪得罪左造型師

我心目中既gwen
lizzie濃妝真係冇咁靚

但拍埋隻豬rose度都係贏九條街
lizzie啲造型成日都好怪雞
佢年中都得罪唔少次
佢好耐之前有條片教跳芭蕾舞
明明一個咁靚既人 點解係要搞到咁
佢ig平時啲淡妝真係好撚正
出席活動被迫要誇張啲 啲造型師唔識簡單就是美
化到佢兩個家姐咁
我覺得佢一路都唔多靚....
你講咩話
都話我口味好奇怪
好中意brie larson,搵佢做cm冇得輸

Kevin Feige 直言 Captain Marvel 的實力比以往所有角色都要強大,不過未知「所有角色」是否包括了 Thanos,但 Captain Marvel 的出現將會是平衡敵我雙方的實力。同時間,訪問內亦再次提出 Captain Marvel 將取代舊有的兩位角色 Captain America 及 Iron Man 成為眾英雄的新領袖,因為 Chris Evens 及 Robert Downey Jr. 很有可能會離開 MCU。《Captain Marvel》預計將於 2019 年 3 月 8 日登陸,有興趣的讀者不妨留意 HYPEBEAST 的追蹤報導。
佢iw個look最正
好中意brie larson,搵佢做cm冇得輸

Kevin Feige 直言 Captain Marvel 的實力比以往所有角色都要強大,不過未知「所有角色」是否包括了 Thanos,但 Captain Marvel 的出現將會是平衡敵我雙方的實力。同時間,訪問內亦再次提出 Captain Marvel 將取代舊有的兩位角色 Captain America 及 Iron Man 成為眾英雄的新領袖,因為 Chris Evens 及 Robert Downey Jr. 很有可能會離開 MCU。《Captain Marvel》預計將於 2019 年 3 月 8 日登陸,有興趣的讀者不妨留意 HYPEBEAST 的追蹤報導。

咁應該一簽簽幾部wo
估唔到影后肯咁多部
完全同意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞