藍光滑嘟嘟(137)

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
佢唔係dc9咩 做咩讚brie順眼 仲幫佢講好說話
佢黎左連登之後見到150做左dc狗頭
之後就同我地好似冇野
佢地講黎講去都係個D

個POST同D評論熟口熟面

出到黎真係差/唔好睇先算啦
反而覺得emily同cm更唔夾
full metal bitch

不過算啦 連sicario 2 都冇埋佢
heath ledger 當初咪又係咁比人笑佢gay...fuck batman....etc

我會睇定先 見到火力克張圖感覺唔錯
Brie Larson talks suiting up as the 'flawed' but 'empowering' hero in Captain Marvel

https://ew.com/movies/2018/09/05/brie-larson-captain-marvel-interview/

起朵
而家差bc版個irene就儲齊一套喇
唔係 占巾嗰單野我仲有同佢嘈
佢話撐占巾嗰班都係俾marvel荼毒
原來個point係「超級英雄唔使演技 最緊要靚仔靚女」
我話marvel唔淨係要外表又唔同意
咁邊有得講落去
不嬲香港人就鍾意人云亦云
一樣嘢講幾十次 講到臭
有時發現真係唔少撚樣盲撐占巾先激氣
搞到夾硬俾人標籤
好似唔跟大隊講會死咁
呢到有冇ching等緊ps4蜘蛛俠
訂左
等兩三個星期
原來有隻dc狗一直mon緊呢個po
但我真係覺得黑豹唔算差,只係未去到好好睇

起碼我覺得好過mos同ww
最有印象係黑豹屌鳩佢老豆唔認同佢要有自己一套完全一巴打落去mos,原來用另一身份黎做英雄就叫聽左老豆講,咁你用另一身份去滾就叫好老公咩
好似黑豹咁我係唔跟你咪仲有霸氣
所以愈見咁多連登仔反就愈放心
垃圾豪杰
其實cm post都係經常出入dc綜合post既人開
其實Brie Larson係唔夠靚,方面
但比人講到係欣宜咁
應該得連登先會咁嫌棄佢
條友好似怨婦咁 埋唔到堆俾小圈子屌走之後狂攻擊marvel
咩po都留啲有關m記嘅嘢引戰 dc9啲質素真係
係啊話緊你啊mon po狗豪杰
btw佢好似係繼判官之後第二個俾小圈子趕走嘅dc9
n年前150都係
當初佢入黎成撚日串串貢又話漫畫點點點
我地成班頂佢唔順就屌走左佢
不過佢而家唔認自己入過小圈子
其實我有諗過豪杰係150
150消失既時間同豪杰蒲頭既時間有啲近
豪杰一入黎就好憎我
敗走之後講既野又好似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞