藍光滑嘟嘟(137)

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
我就buy Brie Larson到不得了
可能真係因為Room第一印象
Skull Island又證明佢索得起
邊個再大媽前大媽後我就死過

Short Term 12...
hi johnny
佢好明顯係鄰家女孩type 可愛有種親切感
而家搵佢做cm就係想要佢既演技 唔係靚樣
如果俾你揀Cm brie做定emily blunt做好
佢地咪班班插,轉個撚頭又去戲院睇
又話佢肥 屌
啲撚樣睇完劇照都係盲
咁Emily Blunt始終係first choice
當初都冇諗到M記會搵Brie
但由公佈左到而家 佢表現出嘅都係果種badass氣場
btw 好似係得香港(或華人地區)狂話佢師奶...
咁佢係冇Gal咁好丁
但係都唔係咁差囉...
hi johnny
佢好明顯係鄰家女孩type 可愛有種親切感
而家搵佢做cm就係想要佢既演技 唔係靚樣

Exact7ly...
唔係有GG一人加持(起碼佔了套戲40%分數), 套戲都係普通料啦
你問呢度十個 九個都一開始就想emily做
佢唔肯做而家搵brie都ok
演技方面冇需要擔心,純粹樣可能唔係個個接受
套戲根本俾女權西吹大左
btw 唔洗嘈 bp都俾左膠吹太大
Marvel撚全面進場
乜超級英雄的criteria係要靚...
其實Marvel而家好明顯另一樣野要做嘅係diversity
同埋揀Brie的原因係令觀眾identify到落去?
其實係唔知幾時開始要set到superhero主角外型個standard咁高
之前都唔係套套戲都勁靚仔靚女啦
個人覺得神奇四俠開始係對女角要求高,不過我覺得brie個定位會同Jennifer Lawerence Xmen 個定位好似,未必係最靚但要壓埸
自己d fd就成日拎gal黎比
一聽到屌撚到佢反艇
咁Emily Blunt始終係first choice
當初都冇諗到M記會搵Brie
但由公佈左到而家 佢表現出嘅都係果種badass氣場
演技方面冇需要擔心,純粹樣可能唔係個個接受
其實係唔知幾時開始要set到superhero主角外型個standard咁高
之前都唔係套套戲都勁靚仔靚女啦
個人覺得神奇四俠開始係對女角要求高,不過我覺得brie個定位會同Jennifer Lawerence Xmen 個定位好似,未必係最靚但要壓埸

因為好多時D女只係做花瓶, 所以靚樣是十分重要的...
講真 樣brie係輸俾gal scarjo lizzie
但身材就到gal輸
演技一定係brie屈哂佢地機添
套衫又比我預期中好睇 到底有乜好屌
豬蘿呢啲老師角色應該好快死
快啲返去同daddy拍大腐3啦
女人做野唔洗你教
因為有D人仲覺得英雄片唔使演技
會唔會出番rachel mcadmas
十年後全部入晒mcu
出面告個西多 係咪果個西多
CM上嗰陣大家咪又係狗衝
加上有Avg4加持 又食正女權西條水 票房應該唔是問題
就好似BP咁咋嘛
出之前冇咩人估會大收
法蘭克西多咪係我地講嗰個傻西多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞