藍光滑嘟嘟(137)

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
電視成本高極都有個譜啦
就算game of thrones都唔會集集有龍
如果拍電視咪集集變身連打武分鐘內如,之後講足全集
Disney Play開套ghost rider tv series比佢就正
咪搞,以tv的成本拍ghost rider
電視都係留返俾夜魔俠同arrow依類無咩異能同高科技的英雄算啦
如果係Disney Play開拍初頭既作品budget一定唔會低啦
電視成本高極都有個譜啦
就算game of thrones都唔會集集有龍
如果拍電視咪集集變身連打分鐘內,之後講足全集
電視做緊哥c9
嗰時睇完呢套再睇aou仲形住兩兄妹係兩公婆
而家睇返呢套就覺得佢地lannister左
下星期又有得得B睇
是撚但啦,反正有d漫畫版本都
睇黎要排隊先買到
tell me brother
what were you the god of again?
有人睇左if s2頭幾集話打鬥好左
買到了
ah ah ah ah ah ah ah ah
個天發哂光
thor落地前
loki個笑容好正
valkyrie 冇死
今年MCU有望帳面40億美金
請使用JL計算單位
屌 ant man and the wasp可能冇1JL
有無巴打入左呢隻?

最近唔知點解好鐘意上YouTube 睇番ragnarok啲片
覺得花生得黎又好正

好多句仲特別入腦
Domestic: $213,769,458 35.9%
+ Foreign: $381,400,000 64.1%
= Worldwide: $595,169,458

好好笑
蟻俠係咪應該又差唔多出碟
captain marvel trailer幾時出 急不及待啦
据悉,“毒液”共生体来自Klyntar星球,原本是与世无争的寄生生物与宿主和平共处,后来因为某种原因腐化(动画中被灭霸实验腐化),其飞船坠落至地球,先附身到了蜘蛛侠,根据Colldier网站今年1月独家确认,“蜘蛛侠”演员汤姆荷兰弟拍摄了两天戏,他将在该片中以彼得帕克的形象客串登场,以解释“毒液”共生体拥有蜘蛛侠能力与造型的原因。

上大陸網睇到
呢啲都好信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞