[廢老]老竇生意失敗 免費送強國耳機 另求指教

1001 回覆
339 Like 6 Dislike
好多留言覆唔切

因為我估耳機總共都有幾千-萬個,最衰係有啲個樣抄Beats抄到好似 有啲又聲稱係三星廠過唔到QC嗰啲 出去賣會畀人拉

送的話車錢又唔會蝕,成日都出旺角

最緊要一樣野,點聯絡先得嫁,呢度冇得PM
好多留言覆唔切

因為我估耳機總共都有幾千-萬個,最衰係有啲個樣抄Beats抄到好似 有啲又聲稱係三星廠過唔到QC嗰啲 出去賣會畀人拉

抄款果d真係唔好賣,好撚易比海關搞
好多留言覆唔切

留個聯絡方式啦,想睇下有咩款同你買
冇pm
其實樓主total你有幾多?
有性趣要幾對
開個價嚟
Tg:abc123432
有冇wireless
好多留言覆唔切

我元朗有倉,可以幫你新界西。
點聯絡
巴打我有興趣
俾幾個我得唔得

telegram:Lihkg0916
好多留言覆唔切

留個telegram??
年初1,2,3 出鴨記擺地攤啦

如果擺話我知, 過黎幫襯你。
想要個
高登仔之前話用大陸都唔用Airpod/Beats
岩哂
is需要你
留名
Kingsman
有興趣要幾對
俾返成本價你當車馬費
點聯絡
咁撚多
想要一對jbn
Telegram : https://telegram.me/Kindak
巴打唔好灰心,我同你收,telegram :SL706
Tg: Alice123321
唔好意思慣咗高登pm 唔係好識用tg研究緊
留名有興趣
支持巴打賣返十零廿蚊幫補下都好呀
成本ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞