[廢老]老竇生意失敗 免費送強國耳機 另求指教

1001 回覆
339 Like 6 Dislike
屌你落去地鐵站口擺一粒鐘大把人買啦
要兩對
樓主加我TG :justforfuckoff

幫你收
成本價同你收20蚊買黎開工都好
想要Q5個隻
Telegram
https://telegram.me/imfatboy
要五對
你老豆生意失敗拎埋D貨返黎就係唔想洩
你個仆街仲打算免費幫佢散貨
戇鳩

幫你收

我指可以一箱箱幫你收,傾下價

是咁的,老竇生意失敗,屋好多貨擺喺度,阻住個地球轉

有冇巴絲想要強國耳機,免費送,任揀 港鐵MK站交收

另外有冇人知邊度有人大量收,我諗$1-5蚊個到 賣唔到就真係掟晒佢了

廢話少講 去圖

強國品牌AWEI耳機,其實音質幾好,差唔多百幾蚊貨色

強國品牌JBM耳機,冇盒,係識過音質最好的耳機牌子來

耳機塞都好多

魚骨耳機連盒

仲有好多款影唔晒,有意請PM

擺檔喇
成本價同你收20蚊買黎開工都好
想要Q5個隻
Telegram
https://telegram.me/imfatboy
要五對

姐係100收五對
唔知得唔得
送都唔要
留名一個
巴打我有意買100~200個
email email :instantcook123@gmail.com
想要1個 tg: zenzzz 廿蚊收
幫巴打成本價買兩個
TG:Solomon1d24
連登有愛 睇下眾巴絲比左幾多情報你
留名睇有人話買100個跟手拎去賣賺10倍
講真你佢擺檔都大把阿叔阿伯買 你咁樣唔係幫手清貨,係踩多你老豆一腳,血本無歸
講真你佢擺檔都大把阿叔阿伯買 你咁樣唔係幫手清貨,係踩多你老豆一腳,血本無歸

仲有成班衝入黎乞米成本價成本價
腥港人

幫你收

我指可以一箱箱幫你收,傾下價

利申我有朋友做電子配件可以大手幫你收,如果有人想屌呢頭平收轉頭高價賣番出去既話,咁我講聲唔好意思,始終生意

腥港人

大手購入個啲都知佢想點

有心拎去賺錢就同樓主deal 好啲啦

唔好咁乞衣

腥港人

明拎樓豬著數就講到咩連登有愛,真係人唔笑狗都吠
自用想要3對靚聲啲既
20$對
email我 jakemulun@gmail.com
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞