[廢老]老竇生意失敗 免費送強國耳機 另求指教

1001 回覆
339 Like 6 Dislike
10蚊隻 幫你收幾隻啦 留聯絡方法啦
寄十隻 JBM 比我,冇盒仲正。
tele : homelessnessofsoul
過年先生意失敗
揾下朋友有無人投左年宵檔
借個位比你散貨啦
對果隻ES-Q5有興趣
想收2隻
eventse1996@gmail.com
呢個牌子成日喺賣DVD影音舖有喎, 你試下向佢哋兜售仲好, 生意失敗都攞番啲渣嗱啦
留名
連登仔福利中心
生意失敗仲派街坊
好有錢咩你,袋返個錢傍身好過啦

應該真係好有錢
啲巴打叫佢擺攤又好,肥仔開倉咁又好,都無任何反應
連登仔福利中心

做善事救濟窮j
唔好賤賣倒老豆米,我幫你扔上yahoo / fb 散貨啦
想要jbm 會比成本價高少少 免費就唔好喇
定係d咩社會實驗,睇人性
生意失敗仲派街坊
好有錢咩你,袋返個錢傍身好過啦

應該真係好有錢
啲巴打叫佢擺攤又好,肥仔開倉咁又好,都無任何反應

梗係啦, 生意都唔係佢, 佢老豆之嘛
梗係唔知痛啦
樓主真係諗住賣$1-$5?
雖然係中國野但都叫係一個牌子
JBM直程香港唔少地方有得賣,賣緊起碼$200一對
近排無嘢做陪你擺地灘sell鬼左佢啦。

利申,電子sales
想要啊巴打 成本價同你買3對 同埋想要耳塞
Telegram ID:morgan0228

是咁的,老竇生意失敗,屋好多貨擺喺度,阻住個地球轉

有冇巴絲想要強國耳機,免費送,任揀 港鐵MK站交收

另外有冇人知邊度有人大量收,我諗$1-5蚊個到 賣唔到就真係掟晒佢了

廢話少講 去圖

強國品牌AWEI耳機,其實音質幾好,差唔多百幾蚊貨色

強國品牌JBM耳機,冇盒,係識過音質最好的耳機牌子來

耳機塞都好多

魚骨耳機連盒

仲有好多款影唔晒,有意請PM

人地志在清貨姐 做咩個個屌樓主
俾著係我,老豆生意失敗,屋企俾d強國耳機塞住哂,我都火滾
去深水埗, 尖咀重慶搵d 南亞/非洲收買佬試下, 佢地會收貨返去賣。
連登有愛
Tg : pkhkcpkhkc
想要個魚骨耳機套
可以比番錢
Tg: do7bear
各款一個
會比返成本車馬費
咁大嘥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞