[廢老]老竇生意失敗 免費送強國耳機 另求指教

1001 回覆
339 Like 6 Dislike
屌 尋日先買咗隻...
between我都想買一set
用成本價收返~
邊度方便你?
擺e bay/ 格仔鋪賣

如果有盒果種你有幾多隻?
如果冇品牌果d,拎出來賣比大家冇問題,
不過有品牌/仿真/過唔倒人地qc果d,你真係送比人算
即使連登有愛,好多巴打都話出錢買,但係你真係唔知中間會唔會混左個海關, 得不償失
以前做批耳機,所以知道舖頭唔睬你係正常

如果送俾人收翻車錢選算唔算賣
想買個beats樣
我要個啦巴打

是咁的,老竇生意失敗,屋好多貨擺喺度,阻住個地球轉

有冇巴絲想要強國耳機,免費送,任揀 港鐵MK站交收

另外有冇人知邊度有人大量收,我諗$1-5蚊個到 賣唔到就真係掟晒佢了

廢話少講 去圖

強國品牌AWEI耳機,其實音質幾好,差唔多百幾蚊貨色

強國品牌JBM耳機,冇盒,係識過音質最好的耳機牌子來

耳機塞都好多

魚骨耳機連盒

仲有好多款影唔晒,有意請PM

加我wechat : hkstyle2016 全收
我想要一個
Tg:lihkgming
即使連登有愛,好多巴打都話出錢買,但係你真係唔知中間會唔會混左個海關, 得不償失

不如你好似信和咁。放個紙皮 等人自己放入去 當捐助

所以如果整ig 真係最好有加密法
咁公開咩人都睇到混左海關都唔知
巴打我想要
我全部要一對
巴打我想要

買返個用都好
有意成本價收幾盒
巴打我想要

買返個用都好

我嚟搵你拎
樓主,好多人等緊你呀
儲返考公開考試聽力個陣 係學校附近擺檔
或者年宵個陣賣曬出去啦
我買魚骨
有意買
telegram : JAN1311
覆我tg啊樓主
我係 '冇錯就係我'啊
Awei幾好
成本價幾多同你收
想要兩對魚骨有盒 earphone, 同兩對JBM,有無聯絡方法?
LM要一個
我要JBM
How to contact ?
免費送

實好多廢中廢老走黎貪小便宜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞