[廢老]老竇生意失敗 免費送強國耳機 另求指教

1001 回覆
339 Like 6 Dislike
想要十個
tg onecents
依家仲想要可以點買
有意收兩個
TG: aldrickleung
有無唔係入耳?
換肥仔開倉收
唔好意思覆得好慢,可能至少要搞幾日,暫時戳止咗先 多謝咁多位巴絲相助

幫你quote 下
有興趣要3set 成本價都好
2個
擺上淘寶賣,或者學其他巴打話齋,租個倉平賣俾人
深水埗啲爛雞耳筒閒閒地都要百幾蚊,你賣得平過佢地實大把師奶賓賓賭馬阿叔狗衝
你老豆生意失敗啫,你用批貨去攞啲做生意既經驗都好呀

講真我真係笑左,咁多人"成本價"買擺明搵樓豬笨都可以話自己好心,有愛。

乜樓豬目的唔係盡量幫老豆回本,而係開善堂? 俾著我係老豆真係激死。成本10零蚊,你老豆之前擺落去既時間都唔止啦講真...
成班乞衣 垃圾都要

咁都要話人乞衣 大把巴絲打用成本價買,又幫到樓主清貨
成班乞衣 垃圾都要

咁都要話人乞衣 大把巴絲打用成本價買,又幫到樓主清貨

咪係囉,你話唔想比錢就要人拎埋出黎比佢𠴱 d 先乞兒。
留名 想要幾set
唔好送啦 有價有市
送嘅話你蝕埋時間精力車馬費
深水埗啲爛雞耳筒閒閒地都要百幾蚊,你賣得平過佢地實大把師奶賓賓賭馬阿叔狗衝

講真我真係笑左,咁多人"成本價"買擺明搵樓豬笨都可以話自己好心,有愛。

乜樓豬目的唔係盡量幫老豆回本,而係開善堂? 俾著我係老豆真係激死。成本10零蚊,你老豆之前擺落去既時間都唔止啦講真...

一陣唔係成本賣,就盤賺$10都好,跟住呢個post就變晒負皮,個個係到屌樓主
樓上有人話全部要晒,樓主你不如放晒俾佢啦
一個個巴打咁賣你分身都唔掂
過年果陣擺走鬼咪得

無睇標題?
我都想要 點搵你?
有興趣啊喲
巴打開個google doc啦 方便好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞