李東海會唔會係現役 Kpop男偶像之中最No.1靚仔??

713 回覆
916 Like 235 Dislike
非赫海飯 但單手抱呢個真係無得輸
HHHHHHHHHHHHH
唔係fans都好認同
玩花牌呢幕真係睇到我想打爆個mon
收斂d 好唔好
好想知
要翻煲一次
閃割我的眼
赫海真係無得輸
見到咁多赫海飯好感動 好鐘意你地d gif呀
特表示我不看你們開心點
李赫海真係好甜
入左坑出唔番黎#
01年韓庚就畢業嗰陣係去左選秀 02年年頭韓國就打電話比佢話佢入左 但係因為法律問題未簽得合同 要佢等 一等就等左成年幾
係呢一年佢自己一個人周圍漂泊 居無定所 一星期可能只係得跳舞賺番黎既50蚊人仔
有次韓國話可以簽合同 佢就辭左份工 但最後又簽唔到 佢又再周圍漂泊 冇地方住 最終03年先可以簽到份約

佢自己一個去韓國訓練 我諗你都知道佢係韓國第一個中國人出道既歌手 受到好多不公平對待 肯定又受到唔少白眼 又因為合約問題 佢上節目要戴面具跳舞 (如果我作為一個歌手 但係又要戴面具 上節目又多多阻濟 我一定好沮喪 好唔開心 好灰 會放棄)
出道後幾年之後又有8個月既空窗期 佢呢8個月乜都做唔到 節目又上唔到 又揾唔到錢

韓庚不嬲係孝順仔 有次佢呀媽病左 韓庚想番去探病都唔比 韓庚跳到自己病重又唔比休息

韓庚岩岩畢業果陣本身想考戲劇學院 去做演員 但係屋企已經冇錢 咁岩果嗰又有韓國選秀 所以佢就去左選 目的係為左賺錢 因為嗰陣如果係韓國 每個月都會有四千人民幣 咁佢就可以寄比屋企 寄比老豆老母

冇錯 佢話佢自己冇諗過會做藝人 會做歌手 都冇諗過自己要幾出名 佢最主要都係想賺錢番屋企比屋企人 韓庚細個嗰陣屋企係好窮果啲黎 佢都好坦白咁講入SJ係為左賺錢 為左賺錢比屋企人 為左賺錢比老豆老母享福

佢離開既最大原因係因為工作得唔開心 佢同公司講想做演員 但公司唔比 咁想去學習下 想進修 想學英文 公司都唔比 公司唔比佢拍戲又唔比佢拍廣告又唔比佢學英文又唔比佢探呀媽又唔比佢休息 (講真丫 先唔理公司唔比拍戲果啲 受到不公平對待 受到咁多委屈咁多難過咁多辛苦 比着我真係一早頂唔順 )

係咁既工作環境下 嗰陣時既佢有諗過自殺 仲有差啲有自閉症 一直以黎既唔開心 委屈 不公平對待 累積累積埋 佢好驚自己會去自殺 於是佢選擇退出
之前咁難過都過到 但係最後唔開心到諗過自殺 係一件好嚴重既事 佢再繼續落去 真係有機會自殺

我唔覺得佢攞SJ黎做踏板 (如果講踏板 我覺得吳亦凡先係 )
佢話有諗過退出回國會唔會冇工作 但係經歷過係韓國既事
佢對名和利睇得好淡 最重要係自己工作得開心 做唔到歌手演員 就自己開工作室 做舞蹈老師 最緊要係自己工作得開心

佢退出之後 比好多人話佢忘恩負義 狼心狗肺 好多唔好聽既話說 又睇死佢 話佢因為係SJ所以先會紅 冇左SJ乜野都唔係
聽得多 就開始唔想比人睇死 所以好努力咁去做 終於做到啲成績出黎 話比當初睇死過佢既人聽 佢地係錯
韓庚當初比人睇死 但佢自己唔放棄 最後因為自己既努力成功左 咁樣唔係好好咩
有啲人可能會因為咁而沉左落去 但係韓庚冇

同SJ相處咁耐 佢地一定有感情 有睇佢地以前既綜藝節目就知佢地感情好好 一開始圭賢鬧佢 但之後佢理解 體諒 明白 藉住solo唱 原諒我 比庚韓聽 相信SJ們都理解 體諒 明白韓庚 之後佢地都會聯絡 韓庚會打比利特 希澈就唔洗講啦
其實我都係想你地唔好誤會韓庚 多啲企係佢角度諗 多啲理解 體諒

最後我話你唔係真正ELF感到抱歉 我唔係有心咁話你
我唔覺得佢攞SJ黎做踏板 佢最初入SJ目的係想賺錢 佢退出既原因係因為工作得唔開心 唔開心到諗過自殺 而佢而家咁成功係因為佢當初退出之後比人睇死佢唔得 所以佢發奮 努力 做到而家既名氣
我都係啊 嗰陣我真心嬲強仁又醉駕 唔知點解會嬲 希望佢好好咁反省
我都係由頭到尾冇諗過放棄佢地任何一位
我地一齊堅守
(你鐘意左佢地幾耐啊)
🤫🤫

佢尋日個ig直播電死人
真係好靚仔
大家不如傾返同topic有關嘅野啦
[quote]無做佢anti啊放心 做anti都要用時間去關注佢 留返啲精力去追老少年好過啦
唯唔唯13 韓唔韓庚 都其實偏離左個主題好多了 完吧啦依個話題
大家繼續讚0海啦
忍唔住講多句 做左純妖咁多年 見住韓庚退隊 見住佢地一個個入伍 見住草菇由20歲變3字頭 竟然比人覺得唔係真正ELF
其實每個人都有自己想法 希望唯13既唔好隨便話其他elf唔係elf 呢個真係好攞命
真係完啦呢個話題

唔知呢到多唔多赫海飯呢

我個名
其實要鐘意就會鐘意
唔鐘意講咩都唔會改變
大家都講番李東海算啦
心空
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞