李東海會唔會係現役 Kpop男偶像之中最No.1靚仔??

713 回覆
916 Like 235 Dislike
唉。。。點都好。。。各自安好就可以了
當見到班老嘢同佢重有聯繫,我相信佢地一定有佢地嘅原因。
點都要得閒圈下團飯 咁大班米飯班主
我覺得走左仲係到倒貼就無謂理了
自己愛豆開心就得
同佢仲有聯繫真係唔多於2個啦 所以我都講左句唔理我班老少年點諗點做 只不過係我個人不能接受姐 其實佢唔係個節目到咁講野我地各自都好安好 可以當大家之間仲有少少溫情 但佢把口係佢自己 佢咁講我就咁屌
無錯,反正我支持的是老少年不是韓庚
佢經常倒貼啦 睇慣哂 只係嬲在佢係節目咁講野去唔尊重我班老少年
聽過有人講:佢地提到佢既時候都係好的,但每次佢提到佢地既時候都係唔好的。
不能同意更多呀真係
佢係節目咁講野嗰刻,真係令我已經放棄堅持左好多年既13人
無撚錯啊
佢走左無耐係中國接受訪問話同老少年有聯繫 但老少年係黃金漁場到話無 但都無講難聽既說話
之後到近依2年 大云行街偶遇到佢 都係話佢好發展得好好 好開心見到佢 因為大家同年係朋友 希大係認哥如果話題係講起中國又會提下佢 到ss7 特哥又有提佢問佢過得好嗎
但其實啊韓庚大哥有提過我地班老少年咩?提起都唔係好事黎 一係講大話一係倒貼消費一係講唔尊重說話
韓庚? 不了 13人? 不了
赫海

實左太型, 每日都要望幾眼
李東海真係少數咩髮型髮色都輕鬆carry嘅人
講起東海就諗起恐龍三兄妹
不要說 我唔係佢fans 都喊到豬頭
清潭洞核美貌移動嘿

有幸見到真人
RP
雖然平時同自己講只要買齊CD,睇演唱會背熟應援,努力刷榜就係一個稱職嘅elf!
但係見到人地可以同生人對話,又合照又簽名仲會認證禮物!我就好羨慕好羨慕好羨慕...
成日見到d人係haru見到李東海
但係我次次去韓國都懶追星 李赫宰機都唔接 之後見到人po就好後悔
唯一一次係韓國有去睇利特d ktr
最後悔就係之前冇去睇sj既ktr
而家只能懷愐下d片
淨係搭船偶遇過旭哥
移動嘿美得不真實就一定㗎啦
仲要加埋純過蒸餾水既性格
個陣係金厲旭入伍之前
澳門supercamp第二日就係香港記者會
其實supercamp個位好靚睇完已經好開心
夜晚搭船返香港個陣無啦啦撞到金厲旭 嗰陣得我同我朋友見到 拍左片 睇番短片係聽到自己倒抽一口涼氣 過多陣就開始多fans
之後金厲旭入船之前都有同我地揮手
行緊入船個陣無啦啦擰轉頭又見到佢 之後特登慢慢行 我地跟係佢後面 真係好後悔冇同佢講野
之後過關個陣都黎遠見到佢低頭玩電話個種感覺真係好唔真實 冇諗過自己同鍾意既明星可以咁近呀嗚嗚
之後第二日皇室堡我又係第一排既fans 之後簽簽下名金厲旭無啦啦望過黎 之後我high到尖叫 之後 金厲旭居然笑9我 望住我笑得好開心 可能覺得我on9 但係真係好開心好開心
個日仲要著住李赫宰既chocolatbonbon tee 希望金厲旭唔會知道我其實係李赫宰既飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞