李東海會唔會係現役 Kpop男偶像之中最No.1靚仔??

713 回覆
916 Like 235 Dislike
十年前喺日本第一次睇SJ節目
嗰是戴眼鏡都已經覺得佢好靚仔
仲吸引過希澈
black suit 追番 SJ
最吸引都仲係佢
韓庚指出:「你說我在30歲還是在組合裡蹦蹦跳跳嗎?我有自己的想法,跟公司的高層聊過但是沒有用,所以我沒辦法,那我就回國發展!
佢話佢自己想做演員,唔想淨係做歌手,公司綁架、控制左佢既人生。你這話佢自私 話佢唔尊重隊友?起範咪又係一樣專注於自己的演員事業,好多年都冇同大隊活動啦。唔同既係唔同於起範係09年冇退出SJ(但佢解除左唱片合約 其實同退出冇分別),不過認真,每個人都有自己既路,自己既路應該由自己去揀,唔應該由人地去控制,佢都係揀自己想行既路。再者,其實韓庚都係唔想淨係做歌手,想做埋演員,但公司唔比所以佢先退出。如果佢唔係仲想留係SJ到,佢就唔會同高層傾,直接退出SJ,傾都唔傾啦。
支持韓庚
韓庚向來唔太識講野,比較老實,都係有話直說,講事實姐,有野心又唔係得佢一個,係欠個機會,你睇下henry,f(x),張力尹等等藝人就咩事,早走早著咪算數啦。
黎緊韓庚同山P合作新戲,喜歡佢地既朋友留意下
https://www.hk01.com/熱爆話題/216989/韓庚與山下智久打邊爐-致電金在中做翻譯-網民-中日友好靠韓國
係邊cap出黎
東海真係好叻仔
ig: geeeembo
gif係微博收圖
五官一直都咁靚仔
man爆
個鼻真係好高
i wanna dance個期最正

我都好嬲佢 但係個心都係想佢番黎 佢比人雪藏左咁耐 希望佢係呢段時間好好反省 我見佢最新啲相成個人瘦左好多 仲瘦過sexy free single 果陣 好似好努力咁減肥 我估佢希望我地見到佢真係改過 真係好努力變好
我都覺韓庚比較老實
好耐之前睇到話09年退出左之後有keep住同希澈佢地聯絡 希澈同韓庚好fd 希澈好鍾意韓庚
佢出左呢句說話嘅時候。第一時間諗到東海會唔開心, 個時東海仲為左佢離開而喊
我第一眼覺得好似鄭伊健
好似圭賢希澈都有喊 果陣圭賢好唔理解韓庚點解要係成名作sorry sorry果陣退出 仲有小小嬲佢憎佢 但係之後圭賢搞清楚亦都理解左 佢就覺得對韓庚唔住 好似係台灣演唱會solo唱左首”原諒我” 啲ELF話見到佢眼泛淚光果啲咁
點解答 我知道 就係懶係煽情 何以見得根本就無記得過ELF 有自己既想法 想行自己既路 唔想自己條路比人控制住都唔得? 韓庚份人不嬲比較老實 講野唔識圓滑 有話直說 佢錯就錯在佢用錯蹦蹦跳跳既詞語或者佢咁講「你說我在30歲還是只是一個跳舞歌手嗎?我也想有其他作為 我想接觸演員 我有我自己的想法」會唔會好啲?
SJ佢地都肯定好想再次13個 唔知你地有冇留意 佢地上綜藝節目成日有意無意咁提13個人 又話咩我地7名成員都唔係到(果陣得6個成員 6+7=13)好多次既舞台都有意無意咁夾埋dancer有13個人係台上面
真正既ELF係會等13人既出現
有冇 link ?
google 搵唔到
好想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞