李東海會唔會係現役 Kpop男偶像之中最No.1靚仔??

713 回覆
916 Like 235 Dislike
有聲post
紅了Oppa
過700正評了 係連登竟然見到個泡菜post咁多正評 好感動 原來呢到咁多ELF

大家有興趣可以一齊來圍圍爐

Super Junior D&E ‘Bout You 從頭到腳大發相愛相殺討論區(24)
https://lihkg.com/thread/787424/page/4?ref=ios
''can you feel it''
臭屁娃

臭屁臭屁臭屁娃 臭屁臭屁娃娃
上腦
啡毛 野桑
白毛 野桑
一個靚仔,唔煙唔酒,自我管理嚴格,心地善良,對人真誠,可愛得黎又有男人味,專一唔花心淨係痴赫宰嘅絕世好男人邊度搵 自己生都生唔出啦

人生酒館飲左一杯已經紅到面晒
仲要識作曲作詞 勁有才華
呢啲男人去邊搵
唔怪得佢地成日講笑串ELF冇仔
我男神
又靚仔又有才華又乖又可愛
佢作嘅歌我首首都好鐘意
忍唔住要上水
李東海真係好正 睇得唱得跳得心地好又有才華
真係一個我會以佢為榜樣既idol
中意左佢地6年啦
題外話: 點解依加Super Junior在南韓不? 是否做錯了什麼事?

記得想當年09至12年係南韓到痴左線,該時段應該是在韓國人氣最頂峰時期,之後人氣就慢慢咁回落...
幸好有海外世界各地仲有大量粉絲支持,在台灣幾乎稱王,近期回歸都仲吸到不少新粉,真心想知點解做到淨係在韓國唔??
可能依家太多新團有新鮮感
飯嘅年紀愈黎愈大 唔會點同人講鍾意SJ
但其實我去韓國場見到都係好多韓飯去睇
我地金剛芭比好正
金在中同佢有得fight😍😍😍😍
金在中係妖孽😍😍😍
沈少隻眼殺死人
個陣佢係微博慶祝自己出道十二週年
仲有班傻豬elf去留言話我們一直都在 你知道我們是誰 佢仲懶係煽情咁回 我知道 根本就無記得過我地啦
之後就上大陸抄襲版人生酒館就講依堆唔撚尊重前隊友既說話
我唔理我班老少年點諗 但我做左11年elf係不能接受
利伸: 本身佢有無講依堆野都覺得佢算吧啦 一直以黎都係到消費老少年
韓飯都有唔少既但係比起外國
外國飯一定仲多
同埋韓國人對於偶像既轉變係好快
佢地出道左十幾年對於韓國人冇乜新鮮感
加上韓國人好中意口水歌
Sj依家啲都唔係口水歌所以唔太吸引佢地掛
唔似囉🙃
在中靚仔勁多😍
當年套王的男人
我地個樣。。。殘到。。。
靚仔到唔會睇厭佢既相
睇佢地睇到眼角高曬🌚🌚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞