李東海會唔會係現役 Kpop男偶像之中最No.1靚仔??

713 回覆
916 Like 235 Dislike
0海嫌1聲煩
有無link?係ss6首爾定邊場?
冇嘉賓最好睇
之前 vlive嗰個 SJ Returns 都好正
食堂逃出個part笑到我
之後supertv再做食堂逃出都冇sjr入面咁好笑
Ss6 150712 首爾encore場
李東海仲要呃李赫宰啲牌本身係佢屋企個櫃底到拎
覺得佢喺韓娛圈真係清泉嚟。 唔會刻意包裝、宣傳自己。外型好之餘,而且性格好真, 所以到而家都係好吸粉。
另外覺得昌珉都係撕漫男, 兩個都同級數一樣咁靚仔
新個集先係佢地行開嘅style 對比起同其他團玩game都係中意睇佢地成班一齊癲
可以參考下細個嘅李東海先
Super Junior D&E ‘Bout You 從頭到腳大發相愛相殺討論區(24)
https://lihkg.com/thread/787424/page/2?ref=ios

如果大家對suju有興趣 歡迎一齊入黎傾下老少年
睇番佢14-15歲既相
東海既樣係天賜既美貌
同埋我覺得李東海係少有有純潔靈魂既藝人 或者咁講 佢係個知世故而不世故既人 佢種性格係娛樂圈其實好難得
十幾年黎仲keep到真係好勁
諗起佢仲未出道比赫宰話佢出左道實會變之後
佢跑入廁所一邊喊一邊講:我唔會架

講起佢喊我又諗起有次sj嗌交嗌到差啲解散
李東海喊住講:我地唔係super junior咩
全團應該得佢一個可以食住所有人
利申:9年elf 第一次見到咁多正皮既泡菜post仲要係自己家好沾沾
圭都可以食住所有人
佢地既互動同互懟先好笑
李東海係好撚靚仔啊
圭忍辱負重一個月 跟住就做團霸
thanks 金希澈個人成熟左之後真係變到心好軟
同埋我覺得李東海係少有有純潔靈魂既藝人 或者咁講 佢係個知世故而不世故既人 佢種性格係娛樂圈其實好難得
十幾年黎仲keep到真係好勁
諗起佢仲未出道比赫宰話佢出左道實會變之後
佢跑入廁所一邊喊一邊講:我唔會架

講起佢喊我又諗起有次sj嗌交嗌到差啲解散
李東海喊住講:我地唔係super junior咩
全團應該得佢一個可以食住所有人
利申:9年elf 第一次見到咁多正皮既泡菜post仲要係自己家好沾沾
圭都可以食住所有人
圭忍辱負重一個月 跟住就做團霸

等睇佢出到黎質問返金希澈點解厲旭有退伍但我冇
但李東海個隻全身而退真係冇撚得輸
雖然supertv好似已經冇左
唔知會唔會講返句 wuli super junior阿尼阿?
佢真係好靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞