[HKBU] 浸大討論區 (6) 一年只會爆一Post

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
有冇人知今年ps邊個好
wlb跑過去ac hall 使唔使10分鐘
CPW Year 3 Entry
八月先收到Offer, Registry仲未出到個 individual study plan
依家class schedule 一科都冇 好迷惘
Bu 係咪女校嚟 我想識男仔frd 阿
絲打要唔要wts傾下,呢科好少nonju人入黎...ok嘅話你email我
Yes
想join rugby club
但係李作權無檔既
有冇巴絲可以幫下我
啱啱先收到yr1 entry offer
對BU完全零認識
點樣先可以swap class period
t.me/plzhelpmebujj
靚仔=好grade
普通男仔/女仔/靚女=killer
屌,year 3 都無寫tran左咩科,點知reg乜
想問下有咩ar同ss gd course 推介
想問下有咩free elective好讀
bba year 1好驚識唔到朋友
我都係bba yr1
ocamp 冇去到 一個人都唔識
Ocamp啲朋友就算數啦
我bu啲樹嘅朋友全部都係上堂/exchange個陣識
ocamp個啲平時見到都扮見唔到
ocamp 比盡1-2個真心fd
上堂識嘅fd自然好多
如果揀2個GCVM 其中一個可唔可以當係free elective?
可以 最多可以有讀6cr GE GD 當free elective
想問問大家, 我朋友入左bu science year1, 佢想問下如果year 2想入CS 或者 Analytical and Testing Sciences GPA 大概要幾多?
想問下係咪有printing quota
唔係好識用d printer
Yr1有$120
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞