[HKBU] 浸大討論區 (6) 一年只會爆一Post

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
你就好
sce撚
感到不安
有無人reg唔到大通hc/vm,點算? 無曬位
唔明點解乜春都full晒 Year1唔洗讀書
full曬可以點?明明個個fm都要讀,點解會開唔夠位?
聽講可以求佢開 唔知ar玩乜春
唉,身邊好多人都reg唔到
如果reg唔到 係咪可以reg其他野?
想問下點樣book房嚟用架?
試過reg下個sem既core但唔知點解佢唔比
Application for course exemption in addition to those granted at admission are normally not accepted.

係year2/year3 entry 既credit transfer搵到呢句,係咪即係可以慳番啖氣佢assign咩比我就讀咩?
中文系d course通常都有位剩又或者巴打你可以是旦reg科入去睇下自己有無興趣先
好似改咗制 開少咗course
利申 yr2
請問有冇perm人可以答答你地班係咪全部港隊/u team, 有冇人non jupas係冇運動底都入架
全班u team就一定
跪求好心人回答
求問係咪每個人free electives既quota都唔一樣?
如果我想minor某一科 係咪只要攞15cred去讀嗰科既course就可以?
我以為我只有15cred可以用落free electives到 但好似原來有30cred要用落free electives到
係咪我睇錯?
恆大最強 '
唔係 non-ju無運動底難搞啲 就算jupas嗰啲差極都有玩下運動
因為perm每個sem都要讀一兩個運動course
大部份一樣 係30cr
所以理論上可double minor
可唔可以一個SEM讀哂2個PE?
唔得
有無人做個好心 放一個GCNU1036-00002 位俾我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞