[HKBU] 浸大討論區 (6) 一年只會爆一Post

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
有冇話邊幾部機先用到
同埋想問下點用
我bba
想問 free elective 係咪指咩科都add得
印象中要activate咗先用到 aab learn com入面有部printer整到 其他地方都 但係唔記得後邊
唔同地方d printer有d唔同
Learn com嗰d係電腦㩒完去要去返printer 到拍卡
中醫lib係電腦㩒咗會直接print
想問下係咪有printing quota
唔係好識用d printer
Yr1有$120
有冇話邊幾部機先用到
同埋想問下點用
印象中要activate咗先用到 aab learn com入面有部printer整到 其他地方都有 但係唔記得係邊
唔同地方d printer有d唔同
Learn com嗰d係電腦㩒完去要去返printer 到拍卡
中醫lib係電腦㩒咗會直接print
舊校3樓中間果部影印gay
幾時先報得exchange? 係咪冬天個sem break可以exchange?
Yes
靚仔=好grade
普通男仔/女仔/靚女=killer

冇記錯sem1考試嗰排dead
Sd email 問下
想問下八達通張野填完拎去邊度吸印
應該有email講過邊到吸同幾時吸

不過好似唔幫黑人吸,成日黑口黑面
AR
其實exchange tran cred易唔易
Year3 entry好難識人
個個都有小圈子
絲打tg傾下?我reg咗新加坡史
https://t.me/Tommy1917
睇呢啲
上課時數
教學內容相似度
Course嘅程度(咩字頭)
department head同AR嘅on9程度
唔知點算
第一堂PE要點著
non ju yr3 第一個sem suggested 18 credit
但reg得10credit
想reg 其他科同major 撞晒時間
冇PE衫就是但著t shirt
運動褲
無知想問一下 做樓主姐係點 有啲咩要做
翻左2日學冇frd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞