有冇人識GENERATIONS from EXILE TRIBE

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
今日食拉麵聽到OMI 同EXILE既歌
邊間?
和民都有播.
以前有食吉野家都有聽到
不過好似黎黎去去都係個幾首

exile hiro 仲有現身個期d 歌幾好
到之後好似俾三代目搶晒d 好歌
而家係generation .希望hiro 可以用多d 心機捧.特別係e girls
屯門築地, 播OMI首MOON同EXILE 首heads or tails
估唔到有同好
其實呢度都多人聽既

但真係唔無kpop 咁多
不過最近d 重心都去晒時事台
都無心機留意

exile d 慢歌我覺得先好聽 簡單講佢地成間公司d 慢歌都好正.d 舞係韓團真係做唔到 個個都有專長
GENERATIONS近兩年D快歌都冇左意前陣味
除左GENE VS THE RAMPAGE
E-GIRLS就....一淡死水
呢排都少左流意同追
不過LDH D慢歌真心好多都好高質
可惜真係唔HIT
淨係三代目首 cosmos-秋櫻 已經正到癡線
個時聽到驚為天人
靚聲到 仲有d 舞 真係跳到個種傷感但又好有力
聽花火入坑
cosmos真係神曲unfair world都係
好掛住gene pierrot嗰陣..好型
套衫都型好多先
同埋真係似賣舞為主既舞團
你係online store買? 香港地址係唔係都得?
佢話可以喺海外落單 但只會寄日本國內
海外からのご注文も受け付けております。
尚、海外への商品発送は行なっておりませんので予めご了承下さい。
※ご注文者情報入力の際には、「お届け先」に日本国内の住所の入力が必要になります。
岩岩再睇原來有國際版online store
用EMS寄
88rising後日出嘅大碟Head in the Clouds II入邊有一首歌「Need Is Your Love」GENERATIONS有份
I saw them live recently which was marvelous. The group, the dancers and the acrobats they invited gave a magnificent performance. The choreography, the stage design, the lighting and the glow sticks were outstanding and truly memorable. The concert surpassed expectations
見到條友就火
Control myself summer sonic唱過
嘩~呢D做勇武啱哂
佢地好多個都高高大大
比較矮嘅都有肌肉搭救係唔錯嘅
涼太...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞