有冇人識GENERATIONS from EXILE TRIBE

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
嗰陣佢地黎香港我仲未識佢地 到而家都好後悔
買咗隻碟返黎之後不斷翻睇翻
唔知有冇人鍾意Reo呢
繼白濱亞嵐同片寄涼太出咗寫真後
佢15/11出寫真《さのさん》啦
ig:sanosan_book
twi:sanosan_book
可以留意吓
本身唔係最鍾意reo
但係睇咗佢寫真啲相之後決定幾個ver都買
但暫時好似得一個ver
btw 佢搬咗成間屋入面啲衫去影依輯寫真
曾經係飯
依家出左坑但仲會關注下
忙得滯出坑?
自從涼太王子化之後就開始出出地坑
跟住飛去日本睇完live就慢慢淡左
希望完咗套戲 涼太佢可以變翻正常
我諗唔會啦
佢最近王子化到有啲囂張
公司而家仲要出prince of legend
無喇無喇
呢個真
LDH一定食住個勢 涼太只會愈黎愈王子
[url]男人飯, 本身鍾意EXILE, 而家都係EXILE系既飯, D歌好高質 [/url]
香港真係冇乜人知, 唔計日本, 佢地最紅應該係大陸
仲有佢地綜藝玩得好放好癲好搞笑
明明去咗台灣好多次都紅唔起
網絡電視限制少啲
睇佢地綜好似睇堆學生玩噤
涼太一套劇就帶起左成隊係大陸人氣
可能因為近年KPOP風太勁, 所以冇人留意JPOP歌舞
加上外界對JPOP音樂仲係停留係開心舞兒歌到,所以冇接觸
睇monitoring 識佢地
勁sad
唔明點解哥哥套電影可以即刻爆紅
btw佢地真係去咗好多次台灣 但係都唔見台灣飯特別多
反而一上wb就見到一大堆自稱涼太fans嘅人
但係聽講大陸班fans好恐怖
夠曬青春好正
有陣仲要開車
發覺LDH其下既情歌都好好聽, 甚至直頭用高質黎形容
YOUTUBE冇完整版同LIVE版, 將就下

Rainy Room
https://www.bilibili.com/video/av10914808
Stupid ~鲜红色手环~
https://www.bilibili.com/video/av22467357
大佬成日講咸野, 好正
Alan同mandy成日派膠同俾隊友玩
兩首都極鍾意
加埋performer跳舞 勁有feel
睇邊集?
佢哋今年成日上
係電視劇係b站播 之後啲人翻微博討論
講真我都係因為套劇啲彈幕認識依個團
但係片寄啲大陸fans 有啲追開韓星 唔識日圈規矩 仲要係毒唯 佢哋時不時就嘈起上嚟
佢哋太多唯飯同埋嘈個陣 搞到我對片寄嘅好感度都跌咗
所以而家都仲係叫佢片寄 名都唔叫吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞