有冇人識GENERATIONS from EXILE TRIBE

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
睇wb見到
Jr.EXILE做咗 香港SHIBUYA109 summer sale嘅宣傳大使
入口位置有大型海報poster

跪求完咗summer sales可以比塊板我
我都想睇龍友演戲
睇佢fb話有大poster 唔知幾大
今次真係工地啦
仲要係工頭 好威
Alan
不過我...鐘意3代目多啲
都可以傾吓 依度都有人鍾意
好靚呀 救命!想買!
Yuppi髮油
我會去東京場
我都係東京 中左8號
Reo個鬧鐘有佢地七個人把聲
你地去埋我個份啦 我買吓碟支持佢地就算
我去札幌場
+1 +1!唔知到時d週邊多唔多人買!好驚買唔到!
好燒呀!每日訓覺比佢地叫起身
上年con期去東京大阪兩間EXILE TRIBE STATION Yuta隻公仔同Hayato嘅充電器都賣曬 但con現場應該有貨
好期待!但好緊張
好憎排隊 又對場限野冇興趣
應該會上網訂 然後寄去hostel/朋友度
我早排想搵代購 佢話要入fc 但我無

STORE by REO

From August 10th (sat) to August 18th (sun) we will be releasing the HUMAN MADE® and Reo Sano of GENERATIONS from EXILE TRIBE collaboration of T-shirts, caps, bags, towels and limited edition Japanese capsule toys. Only be available at Laforet Harajuku while stocks last.

https://www.instagram.com/p/B0xFZI5p69Y/?igshid=15tjc1tlvls1q
新飯lm
近排都好迷其他jr.exile
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞