有冇人識GENERATIONS from EXILE TRIBE

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
雖然second vocal跳舞仲好
等睇
Second vocal喺exile入面好似成日都要跳埋舞
rampage太多人 我到依家都淨係認得嗰三個vocal
得罪講句,rampage感覺真係好似三人組合x伴舞

Btw, ldh又開咗隊新團,又係2v 5p no rap
咁多團,風格又差唔多,顧唔顧得掂架
三代目就識
識埋GENERATIONS啦
有啦
錢就一定有得賺
啲artists 紅唔紅就兩回事
有咩歌介紹下?
利申: 三代目都淨係識花火, 秋櫻, 冬物語
喜歡慢歌??
from EXILE TRIBE - 少年
https://www.youtube.com/watch?v=oACLu-o6MzE
GENERATIONS - Stupid 中文+日文歌詞
https://www.youtube.com/watch?v=NuSqQ-BWmn0
慢咗添
中間兩首快歌嚟
韓國多唔多飯我唔清楚, 但他香港真係少
剩係知佢地除左日本之外, 係中國人氣唔錯
噤Alan都有份開拓中國市場嘅
LDH本身就覺中國係大商機 會keep住搞活動
GENE高 YuTa跳高真係「餘裕太」
Alan真係笑死以為自己高分就passpasspass
空 ,淚,Pray,Run this town
其實我覺得差唔多首首都幾好聽
唔該
等我JJ佢 岩J下次去JANKARA唱下
笑死我
最後成績係90cm
我嗰晚喺屋企睇笑到俾呀媽鬧
點解一拍劇ALAN塊面就大左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞