有冇人識GENERATIONS from EXILE TRIBE

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
今次係五大巨蛋都有
想睇

同埋連續三個月出single...
好似話fc 6月7日抽飛 限5月31日之前入會
唔知會唔會公開發售
有無人睇過con 可以分享吓當時係點去睇
Lm,勁想去睇!!!
煲開生肉...
上年未入fc 試下用mobile博一博抽飛 點知真係抽到
佢要喺ticket board開個ac 記得一定要申請日本ac 用英文嗰啲申請唔到日本演唱會 如果申請2連位要有2個ac先得
之後中咗佢要喺限時內俾錢但只可以喺日本lawson啲機入 所以我嗰陣搵咗喺日本住嘅大陸fans幫手入錢
之後就等演唱會前幾日佢先會寄qr code俾你同話你知你坐咩位

話說我見佢有公開發售 但我諗啲位唔多所以好難搶
同埋日本都有啲賣黃牛嘅網/app 但始終我覺得風險有啲大又驚溝通唔好
依家大麥網都有賣ldh演唱會飛 但唔知會唔會要用大陸卡先買到
因為佢話佢忙緊今日先啱啱up咗前兩期嗰集
整過字幕翻譯就知道要整一集綜藝字幕係好辛苦既事
一個人搞既話, 分分鍾搞幾日先搞掂, 講緊由朝整到晚
所以佢地真係唔話得
聽過話fc啲位會好啲 唔知係咪真
暫時睇mobile抽應該最穩陣
如果要入fc抽飛記得係31/5之前入
正常就應該fc好啲 但上年見有啲人fc都會抽到唔好嘅位 我mobile抽咗大阪2場 一場坐到arena A 一場抽到正面但山頂
佢真係好勁 有啲俗語呀梗呀嗰啲佢都會解釋埋 仲要之前涼太本寫真嘅中文版都係佢翻譯
理論上fc好d掛
試下抽mobile先
山頂
所以一切都係靠運

唔係cap得好好
Hayato 上ETV做臨時老師
跳咗段Ageha嘅solo 舞種用翻佢嘅Chicago Footwork
3點有gene同rampage嗰首shoot it out嘅MV
好型
RAMPAGE三主唱都好有台型
對比起其他兩個新團..真係要加把勁
https://www.youtube.com/watch?v=GCIve4-Gg_Q
FANTASTICS vs BALLISTIK BOYZ / SHOCK THE WORLD
kazuma
壱馬真係天生做明星既料
利申LDH隊隊都有聽下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞