L’Arc~en~Ciel live 2018 L’ArChristmas

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
個1480+手續費包括以下
我驚又阻住其他人
VIP除左睇綵排同埋團體相 無其他野可以做
即係個d諗住隊隻CD比hyde簽名既念頭 可以打消

另外上面係講緊係街上偶遇到hyde比咩佢簽好
如果你想同hyde有團體照以外既接觸 你可以請一至兩日假 係街上面尋覓佢
不過就算真係撞到佢 都未必一定會幫你簽名
撞到鄭中基就可能會
上年有朋友買到VIP
佢話影果陣基本上係流水式作業,影完一批D食蕉就會趕人走到下一批入房影
你想企多半秒望HYDE都係無可能嘅事
BTW 珍惜機會,唔好搞串個party,否則下次再嚟時可能無呢D機會
邊個唔想單獨合照簽名握手、咁人地唔包又問黎做乜?佢係offer呢樣野一開始就唔駛寫明係團體合照啦

想要
好靚
收到會員季刊, 好正好感動.

期待星期六晚
https://www.youtube.com/watch?v=dFH18oSIyYA

hyde把聲比起早幾年又好左好多 睇黎又有番態

btw大家覺得4月live會有咩聽 唔知會唱laruku邊d歌

好想聽blame同瞳住live 但後者應該無乜可能
btw 琴日係hk睇完另一隊band live,完場有high five環節,本身諗住可以講兩三句

點知真係淨擊掌 後面成堆工作人員係到狂推你走唔比你留 淨係講到一句

見前面話有人想合照果陣問hyde比唔比單獨合照 真係諗都唔洗諗
你朋友有冇教學話有咩方法可以合照果陣企hyde隔離

到時合照完cut走其他人都可以當單獨合照

btw佢合照係點比番張相你?即場印定係email比?
btw見台灣話今次合照係30人一組 上年hk係12人一組

如果係12人就好 30人既應該自己影都唔見
後者未現場聽過
4月show Laruku既歌應該會仲少過上年
今次香港場係亞巡第一場

唔洗驚比人劇透 唔知有冇驚喜
成30人影班相咩
我睇返上年佢地張相都係10幾人左右
你想企HYDE隔離除非你咁啱排到中間
e.g. 12人一組,你排第6、7個就係中間位
不過到時係成班人一齊排隊再一組組咁入,基本上都無乜可能預到
我反而想再聽VAMPIRE'S LOVE, SHALLOW SLEEP,
& KISS OF DEATH,
HYDE SOLO都好多好歌..
我都要補聽番多D VAMPS 既歌先得
第一場係3/27上海
4月有雞唱honey.因為出碟都做左c/w
聽講mao把聲唔係狀態

有無人抽到BB款 又有多

2018/12/19 Wednesday:
1. winter fall
2. Caress of Venus
3. snow drop
4. BLESS
5. 接吻 (Kuchizuke)
6. fate
7. Dearest Love
8. MY HEART DRAWS A DREAM
2018/12/20 Thursday:
9. Hurry Xmas
10. Driver's High
11. DIVE TO BLUE
12. 未来世界 (Mirai Sekai)
13. 静かの海で (Shizuka no Umide)
14. trick
15. X X X
16. Wings Flap
17. Link
18. White Feathers
19. Don't be Afraid
20. twinkle,twinkle
21. I Wish
22. 雪の足跡 (Yuki no Ashiato)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞