L’Arc~en~Ciel live 2018 L’ArChristmas

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
邊個講
攞去,冇錢
我都想知,係咁咪個個都換得
應該冇啦
我都唔記得今朝係邊到見到 可能記錯 第一次睇就中招 山頂加閪位
9展個場都唔係好大.都唔會十分遠既
唔緊要啦 咪岩你個名
其實好好嫁啦, 日本個D大到睇唔到添啦.
只係我地由細到大都比個文化竉壞. 覺得演唱會近到握手先叫正.
日本人黎到我地香港, 基本上坐山頂佢地都覺得好近..

但今次L'ARCHRISTMAS..個MON大到坐最頂都好清楚..呢D先叫鍚歌迷.. 寧願放棄部份位置去換取歌迷可以睇得清楚..

唔係想抵毁其他人, 但我都有睇安室..安室D歌迷係傻嫁.真係無腦白痴低能, 我成日話佢地無思想無靈魂當左安室係宗教領袖
安室做咩佢地都話對歌迷好..個D唱完即走, 落機場直頭DUP低頭望都唔望FANS, 從來唔會同歌迷有任何溝通, 只係做好自己本份..唱好首歌..跳好隻舞..我覺得佢係專業, 但我覺得只係交易..一買一賣, 一個付出努力, 一個付出金錢..
但D歌迷呢, 就話佢咁叫鍚歌迷喎.臨退休個年,狂出垃圾..都係為左賺埋最後一桶金..但係出個D精品, 基本上係浪費地球資源..制造溫室氣體..
佢自己賺埋最後一桶金就完全消失, 拍個蘿柚就走左佢唔理D歌迷有幾唔捨得, 但D 白痴歌迷就日日提住安室..你話呢D FANS係咪低能???
我想講好耐, 只係無地方比我發洩..
第一次睇concert 想問下有咩要注意
In L’Arc I trust
今朝唔記得買 啱啱都仲買到
出力跳
好想瘋狂甩頭聽fake divine
唔太熟安室 但hyde真係世界級好人

有時係到諗 日本band黎hk開live好處係易搶前排好多

就算搶唔到都唔會好遠 因為香港好多場都細
YES, HYDE & YOSHIKI 都超級好人超鍚FANS..

相反安室奈美惠....完全只係當歌迷係顧客, 無咩感情.. , 但佢D歌迷就當佢係女神...成日女神前女神, 唱乜歌都喊餐死, 我心諗做咩啫..你係咪應該珍惜佢身邊既親人多D呢?
香港人好幸福..!!!
致 岩岩沙田通利果位巴打

我知你好想要vip 但你都唔洗追住我黎加價想我放
佢出到幾錢
一開始佢話1280飛+500換
之後我話自己睇
我一路走佢就好似大陸減價留人咁加

+1000
+1500
+2000
真係頂唔順先話真係自睇唔放
姐係你去拎左飛喇?
拎左啦
快達拎飛好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞