L’Arc~en~Ciel live 2018 L’ArChristmas

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
就算抽中,唔係都要sms認證咩?其他賣實體飛網每一次抽都要認證一次
要等佢快d出消息!
I wish
Snow drop
Winter fall
雪之足跡
Bless
Hurry Xmax
應該會玩其中4首
Winter fall
最後關頭成功調假
未請假
Finale
I wish
記得上年L'25我係抽中oversea限定,希望今年都有.
#好想好想好想聽一次Time to Say Goodbye live.....
#上年聽到Fate, 今年聽到星空真係眼濕濕
#希望Vamps停止活動後Hyde/Laruku會活躍番d...
oversea洗唔洗入fans club? 岩入坑
夏之憂鬱最近係國立有唱過呀?
20th final我去唔到只係去咗HK嗰場

上面見你中意My Dear. 同好.
但真心唔覺有機會live可以再聽到呢首low pitch神曲.
Oversea限定抽不用入會,一次性的。
呢隊無活動咁耐既老餅band 竟然有新人入坑
成日
喜歡邊幾首?
我好想聽
夏の憂鬱 flower winter fall
有無去睇kuromisa呀
無呀 今年先入坑渣
想再聽瞳の住人
Off topic 想問下你地有冇發覺YouTube 捉Laruku fans嘅live clips好嚴, 好多以前bookmark嘅都冇哂.
唔知係唔係近年d Reaction潮原因,好似之前Flower 條片一直冇事,呢兩年有d Youtuber react完後一排就remove咗.
都唔知係好事定唔好
好就係令多d人識,唔好就係比人捉版權搞到冇得睇
Btw, 呢個youtuber睇Hyde嘅反應真係好好笑
https://youtu.be/iVBglmY7ITo
Jpop係咁,特別係果一代,版權大哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞