有冇人留意孟加拉學生示威

520 回覆
479 Like 3 Dislike
有時間睇孟加拉冇時間關心梁天琦
有時間去番工課金比游b仲好啦
A number of posts in social media alleged that 4 female students of Bir Shreshtha Noor Mohammad Public College were taken to Bangladesh Awami League office and raped brutally by Bangladesh Chhatra League (BCL) activists.
你條傻鳩上撚哂腦
派老黑出黎呢個plan
其中一個reference一定係睇咗佔中
強姦女學生一定係睇咗渣波呀伯同腳膠賣蟹佬做藍本
未來香港
無能嘅政府只會識用暴力解決問題
硬係有啲人關心時事只可以關心一樣先 屌你老母
痴撚線國家痴撚線政府
種族清洗就啱
啲覺得唔關事嘅人咪死撚番出去囉

港豬真係港豬
望住有人因為爭取公義而受暴力對待都可以覺得唔洗理
唔怪得香港發生乜事都好成班人都淨係識得坐喺屋企啦
有無BBC之類傳謀有詳細報導
Bangladesh students attacked during Dhaka protest http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-45069935
但其實不太詳細 建議上Reddit 睇
其實普通市民係咪真係無可能同政府鬥……
痴撚線
Bangladesh students attacked during Dhaka protest http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-45069935
但其實不太詳細 建議上Reddit 睇

自隊一打先 原來1樓條link已經係BBC
唔係
只係唔夠極端
搞鳩佢地既親政府青年組織
前身係恐怖組織黎
歌手死左3個post上熱門
其他國家嘅事連入黎望兩眼都費事
利申,我唔係比較兩單野嘅重要性
見到依類不公平嘅事,無論係香港發生定係其他地方,都會好心up,但自己又乜都做唔到
挖眼同強姦真係好撚誇張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞