有冇人留意孟加拉學生示威

520 回覆
479 Like 3 Dislike
想像唔到要用示威爭取交通安全會係一個咩概念
連好基本嘅野都要爭取,睇到真係有啲心up
Protest Watch Bangladesh

16 36
香港大把後生係APPLY唔到公屋
係可能會去到板間房都租唔起

你條臭雞同我講孟加拉慘?
從來修身齊家治國平天下,連對香港人都唔關心你同我講孟加拉
有班人最想香港人冇國際視野
On撚99 如果咁講香港一日未變成天堂 我哋都唔撚指意理其他國家
你香港人自已都就族滅
你同我講要關注國際獨裁者先
你望一望新聞 關心一下又用得你幾撚多時間啊
多謝樓主分享
希望多啲人睇到啦
當香港人想爭取普選想話比世界知,希望世界知道發生咩事
但當其他地方發生事好似無乜人會關心或者連㩒入黎嘅衝動的無
相反如果中國車禍死人,台灣風化案,就一定大把人討論
好撚痴線 交通安全要用生命去爭取
Push
開個post討論下外國時事就叫唔關心香港,goodest logic
剜目
好野蠻
香港某青年組織叫做青少年軍
唔知算唔算?
Local journalists told the BBC they were among those beaten up by members of the Bangladesh Chhatra League, a student organisation currently linked to the ruling Awami League and opposed to the protests.

https://www.bbc.com/news/world-asia-45069935
回教邪國家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞