有冇人留意孟加拉學生示威

520 回覆
479 Like 3 Dislike
係 而家最少15個
都係靠學生傳出嚟 冇當地媒體會報

https://medium.com/@skbshinigam/student-massacre-in-bangladesh-3cbb75fdbda4
交通問題根本就係社會人民既縮影,唔係話去搞就改善到
uneducated 係logic都差啲 巴打下次唔洗咁好心覆呢啲人
痴撚線國家
政府唔肯執法 貪污

官員對於死咗兩個車禍學生嘅反應係:
死咗兩個 使唔使咁大反應呀?

而忽視咗背後咁多年嘅問題
留名推post
遲下再追翻
啲人無性 有記者id card都照打
好想幫佢地 痴線架
好想Trump侵發聲幫手
( Show Blocked User - 椰汁炸豬扒 )
癡撚線
Cls
有無國家政府可以幫手出聲

想像唔到學生為左交通安全示威都會俾人咁對待 而家又唔係反你政權

強姦放火挖眼 真係屌你痴撚線
大家想幫手嘅話 幫手report 呢個event: https://m.facebook.com/events/467958480345305/?active_tab=discussion
呢個event 有齊當地消息人士地址同電話 如果政府搵到一定會對佢地不利

記者遇襲
你跟到咁貼比咁多資料出黎,你怕唔怕有事呀?
你都要小心啲
我轉貼啫
目前唯一幫到佢哋嘅事
As of now, we have heard of 4 deaths and 4 girls being held captive at the Awami League office and repeatedly raped.

同六四無乜分別 和平示威之後比政府大屠殺+封鎖消息
哦,我以為你係當地
真係好撚癡線 但唔上嚟睇真係完全唔知
冇辦法 冇當地媒體 要靠學生傳消息
冇credible source 啲新聞要報都講得唔多
睇你一派胡言
啲grammar 又錯撚哂
打野又一舊舊
去返yahoo新聞留言大叫黃屍黃屍啦廢老
佔中嘅錯!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞