有冇人留意孟加拉學生示威

520 回覆
479 Like 3 Dislike
唔係可以點... 唔通要求聯合國出兵咩
都係靠國際輿論壓力㗎啦
痴撚線 睇到個心拿住拿住
有邊啲大型品牌響當地設廠
極權政府真係好恐怖
用盡一切資源解決啲提出問題嘅人
極權政府都唔想民眾聚集
可惜連登無人討論
地獄鬼國
我認為香港依家對政治呢個咁嘅情況, 係因為從來無人係因政治事件而死。 每個人都好似隔岸觀火咁。
唔知點幫到佢地, 唯有幫手推post
港共用高樓價 高物價令香港人只可以日日諗住同兩餐
經歷過雨傘仲講得出呢d野 唉
鬼理你咩人地 最多當新聞料炸傻仔
想外國勢力幫你 發夢啦
你覺得國際關注冇幫助?
今日孟加拉新聞
1. 有搞事嘅人製做大量校服混入示威者中搞事
2. 前日有一班明星去示威支持學生,而今日有一個女明星Nawshaba比警察拉左,原因為散佈不實信息。呢位女明星尋日係facebook live 現場情況同講兩名學生被殺同埋有一位學生比人挖左隻眼出黎。並呼籲step in and save the children from unsafe conditions。而警察拉佢嘅原因係話佢當時唔在場所以所有佢發怖嘅都係不實消息。其後Nawshaba delete左個video 同佢自己嘅facebook
On9 當年不知幾多外國輿論幫香港
皇天保佑孟加拉學生
當平民性命如草芥既政府全黨死清光,落十八層地獄!
做唔到D乜,只可以講聲加油
大佬,叫你改善交通姐
又強姦又挖眼,痴撚線

有幾咁仆街,先容許到有人對學生咁做
簡單背景係

有學生交通意外死 其實嗰度交通一直都唔安全

結果學生示威 之後更幫手維持交通秩序

跟住政府嘅青年組織Bangladesh Chhatra League開始打人
A number of posts in social media alleged that 4 female students of Bir Shreshtha Noor Mohammad Public College were taken to Bangladesh Awami League office and raped brutally by Bangladesh Chhatra League (BCL) activists.

D 南亞佬真係精蟲上腦
on9 輿論有咩用呀柒頭 撚會出手幫9你咩
係呀netflix幫痴鋒拍埋記錄片
岩呀 慢慢J D輿論啦
https://youtu.be/xVZXrAeRKUM

正宗往死裏打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞