|Switch/3DS討論(95)|Paladins免費版||Overcooked2|八方旅人|Wario|世界樹X|

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

同埋想問下龍珠個pre-order呢兩個有咩分別?因為我Google translate完都唔明

第一個實體版,第二個實體限定版,第三個download版
左面有Amazon 限定,你click 左會見到多塊眼鏡布。
右邊係普通版(但仍會有遊戲既限定)
即是買普通版就係淨一隻game對嗎?
但係我想請問呢個係唔係實體版?因為我儲開啲盒 唔好意思呀我咁麻煩 睇唔明日文真係好麻煩 唔該曬你地
好 謝謝你 呢個剛剛預購了
左面有Amazon 限定,你click 左會見到多塊眼鏡布。
右邊係普通版(但仍會有遊戲既限定)

Amazon.co.jp限定】オリジナルマイクロファイバークロス 同梱) = original micro fiber cloth included

痴線一塊布 1000 yen 仲要同龍珠無關係
放心,日森一般用法下,香港係買唔到下載版的
我當年係日森買switch都係送呢塊野
記住日森預訂係可以隨時取消,
所以當遲d你係偷跑時買到game連特別版既話可以係佢扣數前取消。

而家日森我都係咁樣做保險
係咪買呢個即係on9
明白 咁我放心買了
即係一日未到正式發售就都可以唔要?咁好方便喎
唔該曬你地呀 麻煩到你地真係唔好意思 我太多問題了
對有偷跑風氣既香港係好方便
哈哈 唔該曬你
有無人對大神有興趣

有無巴打試過右joy con壞左
撳SL同SR分辦唔到,撳黑色粒野無反應
但插入部機又可以玩桌上mode?
粒燈有冇著
冇著可能燒左bar條線
隻龍珠
就係無著排燈
但同個左joy con又可以正常pair玩
一拆開玩就唔得
左joy con完全無事
一拆開就認唔到?
右joy con燈無反應,solo唔到
左joy con正常
未過保就上港任
過保就買個隻新
今個星期咁多人JOY CON 出事

我之前同你唔多
不過SOLO都認到
之後淘左條BAR的排線修好左
淘條排線返黎易唔易整
https://youtu.be/LxKjCABAPdg
要拆到1分06秒左右

唔難 小心d就得
不過你唔似壞排線
因為個無線係連底版
你似比唔到電多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞