|Switch/3DS討論(95)|Paladins免費版||Overcooked2|八方旅人|Wario|世界樹X|

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
IT’S ME – WAAARIO! @NintendoAmerica

Listen up! You like video games, right? Well, I’m hosting the greatest video game tournament of all time! The grand prize? 10 million coins!

Buy my game #WarioWare Gold now

https://twitter.com/NintendoAmerica/status/1025425546363068421
果個外星人打鼓 e-shop 做緊 62%off
賣2000yen 睇黎無乜人玩咁
rc一早收左皮啦
依家係玩都玩planet coaster
即係邊隻?
昨日買左PRO手制岩岩終於開盒拎黎試
個手感好舒服,但係個手制無得插耳機好ON9
部機咁耐都唔支援bluetooth都夠on9
PS4?
Se對上一隻百萬大作係乜野
垃圾FF15?
應該係~
DQ11, Nier
咁今次八方雲集廿日衝1m算唔算快
這款遊戲證明了

RPG遊戲在這個時代,劇情就算糞到極點,只要戰鬥系統做得好,玩家就會買單

難怪FFXV目前可以在首日達到500萬出貨量
至今達到600萬以上銷售量,700萬以上的出貨量
大家都是口嫌體正直

哎呀呀
看來以後RPG遊戲一些人不敢再拿劇情糞來黑了

完了,我替未來的FF XVI感到憂心

話說八方旅人的戰鬥系統也沒多優秀阿
弱點.破防.積氣不都是以前的RPG遊戲有的特色嗎
前期農神武農到快睡著
中期打王打到快睡著
後期農怪農到快睡著
要不是戰鬥BGM超熱血,真的撐不下去

希望這款遊戲未來真的能夠推出中文版
這遊戲當初如果有中文版,今天出貨達到200萬根本小菜一碟
任天堂和SE真是失策了

睇黎隻GAME好唔岩台仔口味
我覺得劇情唔太差,叫中中間間
戰鬥系統設計得好,怪物強度OK
音樂做得好好,畫面有風格又靚有美感
比人屌到一棟都無
屌班友第一章就刷鳩晒啲新兵之後屌鳩隻game無難度
你睇緊巴哈索尼二版?

以前有乜GAME係咁?可否舉例?
這款遊戲證明了

RPG遊戲在這個時代,劇情就算糞到極點,只要戰鬥系統做得好,玩家就會買單

難怪FFXV目前可以在首日達到500萬出貨量
至今達到600萬以上銷售量,700萬以上的出貨量
大家都是口嫌體正直

哎呀呀
看來以後RPG遊戲一些人不敢再拿劇情糞來黑了

完了,我替未來的FF XVI感到憂心

話說八方旅人的戰鬥系統也沒多優秀阿
前期農神武農到快睡著
中期打王打到快睡著
後期農怪農到快睡著
要不是戰鬥BGM超熱血,真的撐不下去

希望這款遊戲未來真的能夠推出中文版
這遊戲當初如果有中文版,今天出貨達到200萬根本小菜一碟
任天堂和SE真是失策了

睇黎隻GAME好唔岩台仔口味
我覺得劇情唔太差,叫中中間間
戰鬥系統設計得好,怪物強度OK
音樂做得好好,畫面有風格又靚有美感
比人屌到一棟都無

笑左,台仔成日以為自己中文市場好大
台仔係咁on9
有條友第一章就偷晒啲歷戰裝
打飛機咩
之前任豚比人鳩BP就無人理,隻索狗老闆5比人鳩BP即刻出post教人GPBP點用
成個港台中加埋有五十萬偷笑
唔好玩啦成個世界先100萬炸
10萬都比多你啦
等 dead cells 等得好痛苦
Se思維:認真出既遊戲竟然大賣,都係繼續出垃圾先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞