|Switch/3DS討論(95)|Paladins免費版||Overcooked2|八方旅人|Wario|世界樹X|

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
我想問下如果係US eshop買左overcook
想連機既話跟邊個ac???第日要收費既話係咪逐個ac收錢??? thanks!
你開game用嗰個, 係

港台韓ac未有得Online
同問,而家要專登轉eng
啲殘體字真係好柒
勁似老翻game咁
Dead Cells reviews

IGN 9.7
Game Informer 9
Gamespot 9
PC Gamer 90
Push Square 9
USGamer 4.5/5
EZA 4/5
Videogamer 8
挪威幾錢?
真女V有新消息未呀屌你老母
我用paypal 買deadcell 個價
From amount $158.17 HKD
To amount 158.00 NOK
Exchange rate: 1 HKD = 0.998928 NOK
呢隻冇繁中?之前考慮緊買唔買
準備入手switch
會唔會太遲
有咩要注意
有部ps4封塵咗
打算同人玩overcook2
黎緊好似出2k19?
仲有咩驚推介/必玩
老實講
唔知有咩GAME玩既話建議自己睇下個遊戲發售表先
SWITCH主要都係玩任天堂自家作品同獨立遊戲
如果對任天堂作品冇興趣就真係諗清楚先
基本上而家既遊戲量係足夠,前提係你對出係SWITCH上既遊戲有興趣
至於2K19同FIFA個D都係建議你買返PS4/PC版 除非你好唔想對住個電視/電腦玩
一言驚醒洛克人
overcook ps4版同switch版有冇唔同
同人淨係摺埋係屋企玩唔拎出街嘅話
又好似冇必要買switch
咁你買PS4都得
Overcooked要同人玩先好玩
唔會帶出街switch版唯一優勢係自帶兩隻手掣, 同屋企人/朋友上來玩都方便啲
又或者你睇下friend買咩版囉 要同版本先可以online連機
Bee Simulator – Gamescom 2018 Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=NSEQIvAgH9o

好似幾正
而家放n3dsll仲會唔會有人收
nds都有人要啦
睇你賣幾錢架姐
Dead cell係好玩但係fps唔穩定
隔離玩overcooked2買實體又有小店論
希無巴打知大鋪而家有無得walk in 買? 有既話幾錢?
你用咗 paypal 個匯率?
貴咗之餘仲要有啲卡要俾 DCC 1% 手續費
想問依家先出去買實體版嘅話仲有冇嗰五個廚師嘅dlc?
比錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞