|Switch/3DS討論(95)|Paladins免費版||Overcooked2|八方旅人|Wario|世界樹X|

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
通常一間公司認真看待作品,隨左有鋪天蓋地既宣傳之外,就係對遊戲內容指指點點,多多修改,最後搞到一鑊泡出黎
望住隔離破解POST班狗,出完班人咪又係玩老翻
台仔維穩仲勁 屌下都唔得 除非個環境係個個都係度屌
以前台泡日online game 百花競開個時
台仔都好落力撐自家山寨野
而家Switch驚都係訂左先算, 無訂好麻煩
eshop eshop同eshop
做瓜零售業
係咪又係「俾左錢但無download」依個情況 ???
如果係嘅通常係撳漏左粒掣
照正常流程買多次就得
月結單會show你淨係俾左一次錢
應該係你弱智
買咁多隻eshop game 無試過有問題
大家eshop買game如果你係無錢係acc,咁係會先係信用卡入左錢落acc先,唔好諗住打完個信用卡no.就等於買鬼左,係入左夠買隻game既錢落acc咋
入完錢佢會再問你係咪買隻game,再確定先真係買左隻game
想問下美國acc買game應該用咩zip code?

求幫忙
正常你買左會即刻收到email,收唔到先再買
97330 Tax Free
唔通有人背左佢d code咩
自己google啦
thx
【PQ2 11月29日発売】ペルソナQ2 ニュー シネマ ラビリンス 初報TVCM
https://www.youtube.com/watch?v=svrbt-iuTDs

3DS「Persona Q2」

係咪3ds最後嘅作品?
鬼屋1remake
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞