|Switch/3DS討論(95)|Paladins免費版||Overcooked2|八方旅人|Wario|世界樹X|

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
503 Service Unavailable: Back-end server is at capacity
用緊 AWS ELB (load balancer)
Fortnite v5.2.0

Significant GPU optimization on Switch. Moved to the high-end forward renderer. This increases dynamic resolution by 10% in expensive scenes.
13.99 us eshop?
miss左
好似隔幾個月就做一次
我見依家澳eshop圍番有hkd100到
但澳eshop同有冇好似美shop有免稅洲
smash
又講
https://www.youtube.com/watch?v=ptGrgkczgEA
Valkyria Chronicles 4 | Switch vs. PS4
壞joycon左stick可以點整?
未過保>拎返港任
過保,而隻手又靈活>支那淘寶買料整
過保,隻手唔靈活/怕煩>買過隻
買過隻
垃圾機,啲畫質咁差嘅
開頭click唔到,之後就推右去唔盡,只detect到微推慢行,上下左冇事
※番組表の終了時刻は実際の放送と異なります。
睇唔出大分別
你仲未練到索輪眼
你睇唔出,係因為任豚玩開盲眼機
我地D打開3A大作既真機迷就一眼睇出分別啦
駁5刀
任豚高清睇唔出分別 索狗唔夠高清就濛哂 其實大家對眼都有事?
dead cell 係咪一定要過關先可以入細胞同圖紙?
最多去到第三關 中途死左乜都無,回血方法又少
https://youtu.be/FFnrYmEu2w8

夢幻模擬戰有新作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞